Uncategorized

Alegeri la UMF Cluj | Rectorul Irimie Alexandru, reales în funcţie

alexandriu irimie reales rector umf cluj

Dr. Irimie Alexandru, a fost reales, luni, în funcţia de rector a Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj (UMF). Irimie Alexandru a fost singurul candidat pentru funcţia de rector. Acesta a obţinut 519 voturi (94,88%), în timp ce 28 de votanţi (5,12%) s-au arătat împotriva.

Rezultatele alegerilor pentru funcţia de Rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu:

· Număr total alegători pe listele de vot: 707
· Număr total alegători prezenţi la vot: 559
· Număr total de voturi exprimate şi valide: 547
· Număr de voturi albe şi nule: 12

Prof. Dr. Alexandru Irimie – medic primar, supraspecializare chirurgie oncologică şi ginecologie oncologică, masterat în Managementul serviciilor de sănătate, doctor în ştiinţe medicale. Acesta are o bogată activitate profesională, didactică şi de cercetare.

Meritele pentru întreaga să activitate în domeniul medical au fost recunoscute de-a lungul anilor prin numeroasele premii şi distincţii obţinute, cele mai importante fiind Premiul pentru cel mai performant management medical – sector public Gala Sănătăţii (Sănătatea Media Group) 5.12.2012, Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Cavaler 30.09.2009, Premiul Iuliu Haţieganu pentru lucrarea “Chirurgia complicaţiilor în ginecologia oncologică” ACADEMIA ROMÂNĂ 19.12.2006, se arată pe site-ul UMF Cluj.

Tot luni au avut loc şi pentru Senatul și Consiliile facultăților pentru mandatele pe următorii 4 ani. Rezultatele alegerilor le găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de