Din Zona

Alertă în Cluj-Napoca! Un bărbat a evadat din arestul IPJ Cluj (FOTO)

evadat cluj

 ACTUAIZARE 17 AUGUST: Bărbatul care a evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins! Poliţiştii care îl supravegheau sunt cercetaţi penal


ACTUALIZARE 15 AUGUST: Au trecut 24 de ore de cand barbatul a evadat din arestul IPJ Cluj. Politistii clujeni nu au reusit nici pana la aceasta ora sa il gaseasca pe fugar.


ACTUALIZARE 23:08 – La toate ieşirile din Cluj-Napoca există filtre de poliţie, iar toate maşinile sunt oprite şi verificate de oamenii legii. De asemenea, există filtre şi la intrare în Gherla şi în Turda.

De asemenea, pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri, deoarece poliţiştii clujeni opresc fiecare maşină în parte.


ACTUALIZARE 22:46 – Nici până la această oră bărbatul nu a fost găsit de poliţiştii clujeni. Există indicii potrivit cărora acesta ar fi plecat cu un autobuz din autogara din Cluj-Napoca. Ultima dată a fost văzut la ora 15 pe strada Bucureşti din municipiu.


In cursul zilei de astazi, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă.

Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă.

Politistii clujeni s-au mobilizat si acţionează in sistem integrat cu politistii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.Lasă un răspuns

Site creat de