Sport

Triumf Românesc în Italia: Alexandra Văidăhăzan cucerește aurul la Serge Nubret Classic și se califică pentru Miss și Mister Universe

Alexandra Văidăhăzan cucerește aurul la Serge Nubret Classic

Marți, în orașul italian Perugia, sportiva româncă Alexandra Văidăhăzan a triumfat în competiția Serge Nubret Classic, un concurs prestigios ce servește ca rampă de lansare pentru celebra competiție Miss și Mister Universe.

Alexandra Văidăhăzan cucerește aurul la Serge Nubret Classic

Concurând în categoria de Miss Model, Alexandra a adus aurul acasă, marcând încă un succes remarcabil pentru România în arenal sportiv internațional.

Competiția a atras, ca de obicei, sportivi din multiple țări europene, creând un mediu competitiv și divers. Alexandra a concurat alături de sportivi din Franța, Italia, Grecia, Bulgaria și Spania, demonstrând încă o dată excelența și determinarea care o caracterizează.

Serge Nubret Classic este un eveniment respectat în comunitatea de fitness și bodybuilding, oferind atleților o platformă unde își pot etala aptitudinile și pot obține recunoaștere la nivel internațional. Calificarea pentru Miss și Mister Universe este o onoare și o oportunitate imensă pentru orice competitor, și victoria Alexandrei a adus încă o dată România în lumina reflectoarelor.

Medalia de aur obținută de Alexandra nu este doar o realizare personală semnificativă, ci și o sursă de mândrie națională. Succesul ei continuă tradiția de excelență a sportivilor români pe scena internațională, consolidând reputația țării în competițiile de fitness și bodybuilding.

Victoria la Serge Nubret Classic este un pas important în cariera tinerei sportive, promițând o participare strălucită la competiția Miss și Mister Universe. Cu această victorie, Alexandra Văidăhăzan nu doar că și-a asigurat un loc în această competiție de renume, dar a și consolidat statutul României ca forță de temut în competițiile internaționale de fitness.

Concurenții și fanii sunt acum cu ochii pe Alexandra, așteptând cu nerăbdare să o vadă evoluând în competiția Miss și Mister Universe, unde își va reprezenta țara și își va testa aptitudinile în fața celor mai buni atleți din lume.

Alexandra Văidăhăzan are un palmares impresionan

Alexandra are un palmares impresionant, având la activ două titluri de Miss Universe, un campionat european și un campionat mondial în fitness.

De asemenea, a obținut de două ori titlul de campioană națională.
Lasă un răspuns

Site creat de