Din Zona

Almatar Trans are rezervorul perfect pentru tine

Almatar Trans are rezervorul perfect pentru tine

România reprezintă o zonă de intersecţie a magistralelor internaţionale de transport, care leagă atât nordul de sudul Europei, cât şi vestul de estul acesteia. Din acest motiv, industria transporturilor și a logisticii reprezintă unul dintre principalii motori de creștere ai economiei țării.

Transporturile și logistica sunt absolut necesare în toate domeniile de activitate, indiferent că vorbim despre industria alimentară sau despre industria produselor petrochimice. Toate întreprinderile depind în mod direct de firmele de logistică și transport, fără de care nu ar fi posibilă distribuția bunurilor ce asigură funcționarea normală a activității lor.

Când vine vorba de managementul logistic pentru petrol și gaze, siguranța și eficiența sunt cele mai mari preocupări ale companiilor. Din dorința de a facilita distribuția produselor petroliere a luat naștere, în urmă cu 22 de ani, societatea Almatar Trans.

Întreprinderea și-a propus să simplifice procesul de transport și depozitare a produselor petroliere, iar din acest motiv a construit patru depozite logistice de stocare a carburanților, combustibililor de încălzire și bitumurilor, care au o capacitate totală de 20.000 de tone.

Totodată, societatea Almatar Trans este un jucător de nivel mediu pe piața de gaze naturale, fiind licențiat ANRE în acest sens.

Almatar Trans soluția pentru un transport sigur și rapid

  • Transportul produselor petroliere

Întrucât, majoritatea rafinăriilor sunt situate destul de departe de locurile de producție de petrol, problema transportului competent a fost întotdeauna o problemă cheie în acest sector.

Având în vedere necesitatea firmelor de a-și distribui produsele, Almatar Trans pune la dispoziția acestora o varietate de mijloace de transport, inclusiv cisterne pentru combustibil, semiremorci, cisterne pentru produse petroliere și cisterne pentru transport GPL.

Societatea deține o flotă de camioane cu sisteme ADR. Aceste cisterne sunt echipate cu sisteme de securitate speciale, care fac posibil transportul materialelor periculoase (combustibili, chimicale), inflamabile sau toxice în condiții de maximă siguranță.

  • Transportul cerealelor

Pe lângă soluțiile oferite companiilor petroliere, Almatar Trans facilitează și transportul cerealelor cu ajutorul cisternelor alimentare. Experiența acumulată în industrie și flota mare de camioane permite societății să transporte orice cantitate de cereale de la fermă la consumatorul final în cel mai profesionist și organizat mod posibil.

Almatar Trans se angajează să transporte bunurile clienților săi într-o manieră sigură și profitabilă din punct de vedere al costurilor. În plus, compania oferă clienților săi garanția livrării la timp.

  • Transportul gazelor

Asemenea petrolului și cerealelor, gazele naturale trebuie să fie mereu pregătite să fie transportate în condiții sigure. Producătorii se orientează de cele mai multe ori spre a transporta gazele prin conducte, însă și transportul cu ajutorul cisternelor este o modalitate des utilizată.

Societatea Almatar Trans dispune de personal autorizat și echipamente specifice pentru depozitarea și transportul gazului petrolier lichefiat în cisterne.

Cisternele pentru GPL sunt construite din oțel și sunt proiectate pentru a face față presiunii și temperaturilor scăzute. Totodată, acestea sunt prevăzute cu echipamente pentru detectarea scurgerilor și cu sisteme de ventilație care permit eliminarea gazelor, care se pot acumula în interiorul cisternei, în condiții sigure pentru mediu.

Almatar Trans simplifică procesul de transport și depozitare a mărfurilor

În concluzie, societatea Almatar Transpoate asigura transportul și depozitarea bunurilor dumneavoastră, în condiții de maximă siguranță.

Distribuția mărfurilor se realizează rapid cu ajutorul unor autovehicule potrivite condițiilor de transport. În plus, datorită sistemului inteligent de logistică pe care îl deține firma, mărfurile vor ajunge la destinație în condiții optime, fără întârzieri și fără a fi supuse unor incidente neprevăzute.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui distribuitor de produse și soluții de logistică, atunci vă invităm pe site-ul Almatar Trans, pentru a consulta catalogul online al companiei. În cazul în care doriți să luați legătura cu specialiștii societății, puteți completa formularul de contact.Lasă un răspuns

Site creat de