Din Oras

Alte zece autobuze noi, ultramoderne, intra in circulatie la Cluj

autobuze cluj

Zece autobuze noi, ultramoderne, au fost achizitionate de CTP Cluj-Napoca si vor intra in circulatie alaturi de cele 40 de autobuze noi achizitionate deja de Primaria Cluj-Napoca.

Sunt autobuze de ultima generatie, cu motor Euro 6, sistem de aer conditionat, sistem video, monitorizare pentru acte de vandalism, podea joasa cu locuri pentru persoanele cu dizabilitati, au o capacitate de 91 de persoane si garantie de 5 ani.

Noile autobuze vor deservi in principal zona industriala a orasului – zona Clujana, Bulevardul Muncii si altele, astfel incat toti clujenii sa aiba la dispozitie mijloace moderne de transport in comun.

Avem in vedere realizarea unei licitatii pentru alte 20 de troleibuze noi. Modernizarea transportului in comun din municipiu a fost si ramane o prioritate cheie a Primariei Cluj-Napoca. Urmarim sa asiguram conditii europene pentru calatori si sa incurajam utilizarea transportului in comun in oras ca alternativa la masinile personale” a declarat primarul Emil Boc.Lasă un răspuns

Site creat de