Din Zona

Amplu proiect de infrastructură în comuna Mica din judeţul Cluj

Amplu proiect de infrastructură în comuna Mica din judeţul Cluj

Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, a reuşit să obţină finanţare pentru un amplu proiect de infrastructură. Este vorba de modernizarea a 30 de drumuri care se întind pe o distanţă de 7,5 kilometri.

Am semnat un nou contract care vizează modernizarea a 30 de drumuri (7.5 km) din comuna Mica. Va fi cea mai mare investiţie în acest sens din ultimii 28 de ani, iar perioada de realizare este 2017-2020.

Valoarea investiţiei se ridică la suma de 5.051.090.00 lei, din care 679.335 lei vor fi suportaţi din bugetul local al Comunei Mica, iar diferenţa din bugetul Ministerului Dezvoltării.

Este o mare realizare pentru comuna noastră, dar în acelaşi timp consider că a avea drumuri asfaltate este un pas spre normalitate.

Vreau să mulţumesc, în primul rând, echipei mele cu care am lucrat zi şi noapte pentru a ajunge la implementarea acestui proiect, deoarece pentru a ajunge în acest punct a fost nevoie de obţinerea multor avize şi pregătirea documentaţiei pentru a ne putea prezenta la Ministerul Dezvoltării, iar proiectul să obţină finanţare.

În perioada următoare va avea loc licitaţia privind atribuirea lucrării şi sper ca la jumătatea anului 2018 să începem lucrările de modernizare la străzile prevăzute în acest amplu proiect” a transmis primarul Tiberiu Zelencz.Lasă un răspuns

Site creat de