Social & Cultura

Andrada Moldovan a lansat la Cluj colecţia „Bad Trip”

Andrada Moldovan

Prezentarea colecției „Bad Trip” a Andradei Moldovan a avut loc marți, 21 noiembrie, intr-un local din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de patru studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, în colaborare cu specialiștii salonului Foarfeca de Aur și make-up artistul Andra Cornea.

Consider că modă reprezintă artă, iar această pasiune pentru culoare și formă a început de la grădiniță, cu prima carte de colorat și primele mele desene„, spune Khici.

Colectia „Bad Trip” are drept concept ideea de halucinație și psihedelic, având legături spirituale, cât și sociale. O influență majoră au avut-o tinerii anilor ´80, perioada în care au apărut primele petreceri de tip rave. Prin intermediul hainelor, tinerii se simt liberi și lipsiți de griji, evidențiindu-și identitatea stilistică și ieșind din anonimat prin felul lor de a fi.

Vreau să surprind privitorul cu modul în care nu există conexiuni vizibile între elemente, astfel am utilizat diferite texturi și motive decorative cu efecte 3D, ca ochii aplicați, paietele sau bilele colorate„, completează Khici.

Proeictul are un aer extrem de fresh și modern, mizându-se pe conceptul „More is less, less is a bore” (Iris Apfel).

Am fost surprinsă să văd câți oameni au fost interesați de acest tip de eveniment. Cred că au înțeles conceptul din spatele hainelor, al coafurilor și al machiajelor foarte colorate„, încheie designerul.

Evenimentul a reprezentat un exercițiu pentru studente, având un rezultat formidabil: cafeneaua a fost plină de persoane de toate vârstele, muzica a completat atmosfera, iar, la final, privitorii au aplaudat îndelung.


Articol realizat de Alexandra-Maria Sandu


Lasă un răspuns

Site creat de