Din Zona

Andrea Bocelli transmite un mesaj femeilor din România cu ocazia zilei de 8 Martie

andrea boticelli cluj

Căsătorit și tată a 3 copii, marele tenor Andrea Bocelli a recunoscut că omul poate avea numeroase slăbiciuni în viață. Iar printre ale sale, femeile ocupă un loc aparte. Și pentru că mai e puțin și se apropie Ziua Internațională a Femeii, special pentru publicul său din România, Andrea Bocelli a transmis un mesaj muzical pentru toate cele ce-l îndrăgesc:

8 Martie. Astăzi este Ziua Femeii, Femeia care reprezintă cea mai frumoasă floare a Creației. În această zi atât de specială, și cu ocazia acestei sărbători pline de semnificație, vreau să dedic tuturor femeilor câteva acorduri ce pot deveni coloana sonoră a acestei zile. O zi minunată!

Sperăm să vă bucurați de acest cadou atât de special. Și tu mama, și tu fiica. Tu, Femeie! Iar dacă îl îndrăgiți pe Andrea Bocelli, vă amintim că el va fi prezent în România atât în București, pe 22 Iunie, cât și în Cluj, pe 25 Iunie. Și pentru că din fericire, publicul român știe că sufletul are nevoie de mângâiere și de trăiri adevărate, biletele se epuizează destul de repede. Iar dacă încă nu ați găsit cadoul perfect pentru iubită sau pentru mamă, atunci nu mai așteptați! Cumpărați amintiri de neuitat, bucurii simple și reale.” a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim: http://www.eventim.ro/ro/artist/andrea-bocelli–1535/profile.html

Evenimentul este organizat de Quantum Media și susținut de Telekom România.Lasă un răspuns

Site creat de