Timp liber

Ani de liceu. Stela Enache face Discotecă la /FORM SPACE

stela enache

Dansul nu ține cont de vârstă! Toată lumea ține minte vremurile în care părinții noștri organizau petreceri acasă, iar sufrageria se transforma în ring de dans. Și mai țineți minte piesele pe care dansau?

Eeexact! “Ani de liceu” era printre preferatele lor, melodia pe care se adunau sub călcâie toate covoarele din casă.

Sâmbătă, /FORM SPACE organizează super evenimentul retro al primăverii: concertul Stela Enache, conceput de Discotecă. E timpul să vă îmbrăcați sacourile cu bureți la umeri, bluzele colorate din fâș, ștrampii incredibil de mulați și să vă puneți ochelarii de soare în forme dubioase: pregătiți-vă să vă isterizați pe piesele pe care ar dansa până și bunicile celor mai tineri dintre noi.

Discotecă este un colectiv de arheologie sonică al cărui scop este acela de a aduce la suprafaţă artefacte ale muzicii pop fabricate în România, cu focus pe cele mai productive decenii ale ei, perioada anilor ’60-’90.

Discotecă reconectează cluburile României de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă, mai puțin cunoscută, și recompune contextele în care muzica românească de dans a interacţionat cu publicul ei, prin intermediul recitalurilor unor staruri locale ale muzicii pop din deceniile trecute și al unor DJ set-uri de muzică autohtonă”, spun cei de la Discotecă.

Accesul se face de la ora 22:00, iar intrarea se va face pe bază de nostalgie și 20 de lei, înainte de miezul nopții. După ora 00.00, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.Citeşte şi: S-a deschis /Form Space – un nou spațiu de evenimente în Cluj cu o capacitate de 835 de locuri (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de