Timp liber, Important

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj – Napoca

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj - Napoca

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai.

Cântăreaţă nigeriană de 23 de ani este originară din Los Angeles, o metropolă cu una din cele mai eclectice şi efervescente scene culturale şi artistice. Studentă la Ştiinţe Politice şi Arte Vizuale la Universitatea Tuft, aceasta l-a întâlnit pe producătorul australian Jay Cooper, care a ştiut să pună în valoare vocea multi-dimensionala a artistei.

Annahstasia este o apariţie nouă pe scenă muzicală internaţională, cu un album de debut lansat chiar anul acesta: „Sacred Bull”. Cântecele ei au un vibe senzual şi o estetică actuală, care juxtapune feminitatea cu multă sinceritate. Annahstasia este un artist multi-media, amestecând concepte precum libertatea, independenta şi spontaneitatea în tuse vizuale expresive. Primul său EP evoca o călătorie nomadă, spirituală prin deşert în care această transcende barierele impuse de societate. Viziunea acesteia se îmbină perfect cu ideile lui Lenny Kravitz care prin noul album, Raise Vibrations, promovează un mesaj complex, de iubire şi compasiune.

Lenny Kravitz revine în România cu ocazia turneului Raise Vibration.

Artistul va urca pentru prima oară pe o scenă din Cluj, în show-ul de pe 6 mai de la Sala Polivalenta BTArena.

Biletele sunt disponibile online pe lennykravitz.emagic.ro, la mai multe categorii de preţ, între 160 lei şi 545 lei, în funcţie de locul în sală.

Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro şi în punctele de vânzare Eventim şi IaBilet.Lasă un răspuns

Site creat de