Social & Cultura

Apa calda la discretie chiar si acolo unde reteaua de gaze nu exista? Panourile solare pot sa transforme in realitate acest vis

panouri solare

La oras ne putem bucura de apa calda menajera si de caldura cu ajutor centralelor de apartament.

Insa la sate sau in zonele unde reteaua de gaze nu are cum sa ajunga sau e prea scump de facut apa calda pare sa fie un lux de neatins.

Din fericire, odata cu dezvoltarea tehnologiilor moderne si cu aparitia unor sisteme care permit folosirea Soarelui ca resursa regenerabila pentru energie, apa calda a patruns si in multe zone unde nu avea cum sa existe. Este suficient sa existe un panou solar mai mare sau panouri solare pentru apa calda si sisteme speciale pentru inmagazinarea energiei si folosirea ei la prepararea apei si confortul in locuinte e asigura.

Cu un panou solar veti avea independenta energetica dorita, veti economisi si bani, panourile au eficienta sporita, produc apa calda in masura de 100% iarna si 60-80% iarna. Asta inseamana ca prin montarea unor panouri solare pentru apa calda veti economisi pana la 65% pe factura de energie, panourile prelungesc viata sistemelor de incalzire existente si sunt fiabile, au costuri de instalare si mentinere, intretinere minime.

Panourile solare rezista bine timp de 30-40 de ani, se pot amplasa pe acoperis sau pe teren, ofera siguranta ridicata pe tot parcursul exploatarii, nu consuma combustibil, nu polueaza, reduc consumul de energie nucleara si contribuie la combaterea incalzirii globale.

Daca v-ati decis sa folositi astfel de panouri pentru toate aceste avantaje puteti comanda online kit-uri solare termice pentru apa menajera calda, care contin de la tuburi vidate la boiler sau colector solar, seturi aerisitor automat, unitati de control si vase de expansiune.

Cu un astfel de kit se poate genera apa calda pentru cinci sau sase persoane, boilerul avand cam 300 de litri, suficient pentru utilizarea confortabila a apei preparate. Cu panourile solare viata va fi mai usoara in zonele rurale, costurile cu prepararea apei vor fi mai mici, eficienta instalatiilor va fi mai mare si economiile facute la final de an vor putea fi folosite la dezvoltarea sistemelor de incalzire bazate pe energie solara.



Lasă un răspuns

Site creat de