Social & Cultura

Aparatele de aer conditionat va scapa de caldura puternica din locuinte de pe timpul verii

aparat aer conditionat

Afara e cald, 39 de grade la umbra. In casa poate sunt peste 32 de grade. Ai un ventilator, dar pe calduri mari e ca si cum nu l-ai avea. In loc sa cheltui bani pe inca trei patru ventilatoare de slaba calitate mai bine investesti in ceva care te poate ajuta cu adevarat: un aer conditionat.

Aerul conditionat are avantajul ca racoreste toata casa, se poate folosi si vara, si iarna, pentru incalzire eficienta, e usor de utilizat si are randament bun. Cu aerul conditionat ai aerul purificat in casa, acesta filtreaza si raceste aerul, toata locuinta poate fi ventilata corespunzator prin alegerea aparatului corect pentru suprafata de ventilat.

Pe piata sunt multe modele de aparate de aer conditionat, insa dintre toate se remarca aparatele de aer conditionat Daikin si cele de la Gree. Ambele firme investesc continuu in tehnologii si inoveaza, incercand sa aduca produse de top la preturi bune, cat mai eficiente.

Aparatele de aer conditionat pot avea de la 9000 BTU la 24000 BTU, se pot folosi in spatii de la 22 la 70-80 mp, au garantii extinse de trei ani, functii speciale care asigura confortul perfect in fiecare camera din locuinta. Modelele cu baleiere verticala asigura distribuirea fluxului de aer rece uniform in toate camerele, aparatele de aer conditionat Daikin sau Gree au eficienta maxima si nu sunt zgomotoase.

Ele elimina rapid mirosuri neplacute si bacterii, consuma putin curent electric si au filtre speciale care se pot schimba la nevoie. Pe langa toate acestea aparatele de aer conditionat moderne nu se supraincalzesc, sunt sigure, au telecomenzi speciale pentru actionarea functiilor de la distanta, in cel mai comod mod posibil.

Intretinerea lor e simpla, fiecare aparat are sisteme proprii de ventilare si de curatare pentru o functionare optima vreme de ani buni. Prin intermediul aparatelor de aer conditionat de la firme de top veti scapa de caldura puternica din locuinta, veti respira un aer curat de fiecare data, temperaturile se pot regla dupa propria necesitate pentru o atmosfera perfecta si ziua, si noaptea.Lasă un răspuns

Site creat de