Din Oras

Apartamente de vânzare în Cluj – Vrei și tu să stai unde le place localnicilor?

Apartamente de vânzare în Cluj – Vrei și tu să stai unde le place localnicilor?

Apartamente de vânzare în Cluj sunt tot mai multe, de la an la an. Piața imobiliară este în continuă creștere. În ciuda prețurilor mari, cei care caută apartamente de vânzare în Cluj văd potențialul investiției pe termen lung.

Vrei să cumperi apartamente de vânzare în Cluj? Nimic mai potrivit pentru tine! Căci Clujul este un oraș în continuă dezvoltare, centru universitar prestigios și renumit ca „Silicone Valley” al Europei de Est. Cum să nu investești într-un asemenea oraș?

Unde găsești apartamente de vânzare în Cluj

Ca să nu ai surprize neplăcute, dacă nu ești din localitate, trebuie să ai mare grijă la perioada în care cauți locuințe de închiriat sau apartamente de vânzare în Cluj. Căci prețurile oscilează în funcție de sezon. Vara sau la finalul ei, studenții sunt principalii actori ai scenei imobiliare clujene. Iar zonele preferate de aceștia sunt în apropierea instituțiilor de învățământ superior, în cartiere precum Zorilor, Mărăști, Gheorghieni sau Între Lacuri. În Florești, prețurile sunt ceva mai mici, iar dezvoltatorii imobiliari nu stau degeaba. Prin urmare, merită făcută o investiție și în împrejurimile orașului. Mai ales că transportul în comun oferă acces facil către oraș. Ansamblurile de locuințe noi, care oferă apartamente de vânzare în Cluj sunt în topul preferințelor, chiar dacă sunt situate la periferia orașului. Și asta pentru că asigură acces la mijloacele de transport în comun, au spații comerciale și alte facilități la îndemână. Cartierul Bună Ziua este favorit, dar nu sunt de ignorat nici construcțiile de pe Calea turzii, din Mărăști ori Între Lacuri. Fosta zonă industrială a Clujului, Iris, este în plină dezvoltare imobiliară. Este și motivul pentru care încă merită investit în această zonă, căci prețurile sunt mult mai mici față de restul cartierelor rezidențiale.

Scump dar merită

Pentru că dezvoltatorii imobiliari profită de pe urma cererii constante, există și zone cu scop rezidențial în construcție, la periferia orașului. Cei care caută apartamente de vânzare în Cluj pot găsi oferte avantajoase în cartiere precum Borhanci sau Donath. Doar că, pentru moment, acestea nu beneficiază încă de facilități și nici de acces la transportul în comun. Un investitor vizionar poate lua în calcul cumpărarea unui apartament spațios, într-una dintre comunele limitrofe orașului, cu acces facil la oraș prin rețeaua de transport în comun, la prețuri până în 1000 euro/mp. Găsești apartamente de acest tip în Apahida, Florești, Exterior Vest, Baciu, Gilău sau Făget. Cu cât ne apropiem de centru, cu atât vom vedea apartamente de vânzare în Cluj la prețuri curpinse între 1200 și chiar 2000 euro/ mp. Cele mai scumpe cartiere sunt Hașdeu și Piața Mihai Viteazu.Lasă un răspuns

Site creat de