Din Zona

Apeleaza doar la mesteri autorizati pentru reparatii fara riscuri in propria casa!

Pentru fiecare dintre noi, cuvantul „acasa” are o semnificatie speciala, este locul in care ar trebui sa ne simtim cel mai bine, in care suntem protejati si indiferent unde am fi plecati pentru un timp, revenirea aici ne aduce de fiecare data bucurie, liniste si relaxare. Iar pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, ar trebui ca totul sa functioneze bine in casa, fie ca vorbim de instalatii termice, electrice, sanitare si alte echipamente si piese care ne fac viata mai confortabila.

Dar, indiferent cat de performante sunt sistemele si instalatiile de tot felul din casa noastra, inevitabil, la un moment dat vor aparea defectiuni, unele minore, usor de remediat, altele de mai mare amploare, care ne vor aduce dureri de cap, cheltuieli suplimentare si locuinta transformata in santier. De aceea, pentru fiecare dintre noi este important sa ne preocupam de gasirea, in asemenea situatii, a unor mesteri seriosi, responsabili si cat mai priceputi, astfel incat sa redea in cat mai scurt timp posibil functionarea normala a instalatiilor care ne-au creat probleme. Si pentru ca, alaturi de defectiunile care ne dau de furca sa nu li se adauge si apelarea la niste instalatori  de tip „Dorel”, care sa ne promita reparatii de prima mana dar de fapt sa ne trezim cu niste carpeli, trebuie sa fim extrem de precauti ce mesteri contactam si le dam pe mana chiar siguranta noastra.

In acest sens, asigura-te ca iei legatura cu profesionisti in domeniu, de exemplu 07Handyman, care are o echipa completa de specialisti cu experienta, cu care poate acoperi orice problema care ar putea aparea la un moment dat in locuinta ta. Astfel, reprezentantii 07Handyman au certificate ISO 9001, firma dispune de atestare din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), iar fiecare lucrare de instalatii pe care acestia o vor efectua este insotita de asigurare, toate reprezentand argumente solide in a-i alege atunci cand vei avea nevoie de lucrari de cea mai buna calitate.

Echipa celor de la 07Handyman este compusa din instalatori experimentati in orice tip de lucrari care tin de montaj, intretinere si reparatii pentru instalatii sanitare si termice, electricieni autorizati care iti vor putea pune la punct instalatia electrica, de la lucrari de rutina pana la cele mai complexe, precum si zugravi, specializati intr-o serie intreaga de servicii, precum vopsire, tencuieli, glet, montaj parchet, placare cu gresie si faianta, aplicare tapet, montaj placi de rigips, toate realizate intr-un mod organizat si eficient.Lasă un răspuns

Site creat de