Din Oras

Aplicaţia ClujParking a fost actualizată şi oferă numeroase noutăţi

cluj parking

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor municipiului o nouă versiune a aplicației ClujParking, care a fost publicată deja  pe Google Play și App Store.

Reamintim că aplicația ClujParking, dezvoltată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu AROBS Software prin clusterul ARIES Transilvania arată disponibilitatea locurilor de parcare în parcările cu barieră din municipiul Cluj-Napoca.

Prin aplicația ClujParking sunt monitorizate la ora actuală 6 parcări și parking-uri din zona centrală și semicentrală (parking Moților, parking Sala Polivalentă, parcare Unirii, parking Multiplex Leul, parcare Cipariu, parcare Mihai Viteazu) , însumând peste 1300 de locuri de parcare.
NOUTĂȚI:
De la prima aparitie, aplicația a trecut prin redesign la sfârșitul lunii martie și i s-au adăugat câteva informații referitoare la parcările din municipiu. Ultimul update conține mai multe îmbunătățiri substanțiale printre care:

  1. Aplicația este disponibilă și în limba engleză;
  2. Au fost adăugate tarifele la fiecare parcare;
  3. Au fost incluse informații referitoare la distanța și durata estimată până la fiecare parking din aplicație, din locația în care se află utilizatorul;
  4. Utilizatorul are acum posibilitatea să salveze anumite parcări ca parcări preferențiale (utilizatorul poate alege să îi fie afișate informații doar despre anumite parking-uri);
  5. Posibilitatea „notificărilor push”. Începând cu această versiune, Primăria poate trimite notificări către cei care au instalat aplicația, astfel încât ei să fie anunțați imediat despre unele evenimente care îi interesează (de exemplu, se poate transmite dacă o parcare este cu intrare liberă într-o zi sau dacă este închisă sau poate fi transmis dacă este un blocaj, un accident într-o anumită zonă etc.). Aceste notificări pot fi trimise şi tuturor utilizatorilor, dar şi numai unor grupuri de utilizatori cum ar fi cei care au salvat un parking ca preferențial, cu acceptul prealabil al utilizatorului. Astfel, utilizatorul, la instalare, este întrebat dacă dorește sau nu să primească notificări, la fel ca la orice altă aplicație.

Pentru a vedea aceste îmbunătățiri tot ce trebuie să facă utilizatorul este să își actualizeze aplicația instalată. Cei care aleg să își descarce aplicația de acum încolo vor primi direct ultima versiune.

De la lansarea aplicației, de la începutul lunii martie, aceasta a fost instalată de către 6.187 de utilizatori, dintre care  3.804 de instalări pe sisteme  Android și 2383 de instalări pe sisteme  iOS.Lasă un răspuns

Site creat de