Uncategorized

Aplicația Top City Card, lansată la Cluj! Cum îţi va uşura viaţa

Top City Card

La mai puțin de 1 an de la lansarea cardului BCR City Card la Cluj, Asociația Clujul Văzut Altfel și Banca Comercială Română (BCR) lansează aplicația Top City Card, primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone asociat unui city card.

În timp ce, în lume, mai există numeroase aplicații care îndeplinesc fiecare, separat, astfel de funcții, aplicația care s-a lansat oficial vineri la Cluj-Napoca este inedită prin prisma legăturii realizate între cele 3 concepte: recomandări – beneficii city card – ghid turistic.

Deținătorii de carduri BCR City Card sau Top City Card pot descărca gratuit aplicația disponibilă în Apple Store și Google Play, iar activarea aplicației se face cu ajutorul numărului de card. Utilizatorii au posibilitatea de a selecta orașul dorit (Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Timișoara) și de a vizualiza partenerii din cadrul proiectului, obiectivele turistice din locul selectat, dar și informații referitoare la ofertele disponibile pentru posesorii de BCR City Card sau Top City Card.

Site-ul Top City Card il gasiti AICI.
Ne dorim să transformăm utilizatorii aplicației din simpli trecători, care parcurg în grabă o zonă cu potențial turistic și care, poate, admiră pe fereastra mașinii ruinele unei cetăți, în potențiali turiști. Să îi determinăm să se oprească, fie și pentru câteva minute, și să afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovăm prin intermediul proiectului. Un muzeu, o rezervație naturală sau ruinele unei cetăți pot ascunde povești frumoase care, datorită acestei tehnologii încorporate în aplicația Top City Card, devin mai accesibile oamenilor”, a declarat Attila Kiraly, Președinte Asociația „Clujul Văzut Altfel“.

Aplicația Top City Card îi ajută pe deținătorii de BCR City Card și Top City Card să descopere rapid și ușor locațiile partenere. Bazându-se pe localizarea utilizatorului, aplicația le va permite acestora să caute cele mai apropiate oferte din oraș, grupate pe categorii și domenii de activitate: de la restaurante, cafenele, pub-uri, până la hoteluri, numeroase și variate servicii, activități de petrecere a timpului liber și obiective cultural-turistice. Utilizatorul poate selecta modul de afișare a rezultatelor (listare sau hartă), poate opta pentru funcția de navigare și are la dispoziție detalii despre aceste puncte de interes (fotografii, date de contact, oferta city card disponibilă, informații generale, etc).

După 9 luni de la lansarea BCR City Card, primul card de debit, contactless, emis instant, revenim cu un nou proiect ambițios dezvoltat pentru tinerii noștri clienți. Aplicația Top City Card va consolida legătura Băncii Comerciale Române cu deținătorii de carduri pentru că ne va permite să observăm preferințelor clienților noștri atunci când vine vorba despre cumpărături sau petrecerea timpului liber”, a declarat Sorin Cordovan, Director Zonal BCR.

Pe lângă recomandările date și informațiile referitoare la ofertele City Card, aplicația Top City Card se folosește de o tehnologie inovativă care permite dispozitivelor amplasate la partenerii din cadrul proiectului  să comunice în mod direct cu aplicația instalată pe aparatele mobile ale utilizatorilor. Nu sunt necesare nici conexiunea la internet, nici curentul electric, pentru a putea afla informații și lucruri interesante despre locurile pe care aceștia le vizitează.

,,Implementarea acestui proiect la noi în muzeu reprezintă o ocazie deosebită de valorificare a patrimoniului muzeal. Această interfață interactivă pune publicul în legătură cu unele dintre cele mai valoroase opere ale artei moderne din România”, a declarat Dan Breaz – muzeograf la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție cu profil artistic de prestigiu unde aplicația a început deja să fie implementată.

Odată ajuns la un punct de interes inclus în proiect, utilizatorul este întâmpinat cu un mesaj de bun venit, care conține și informații referitoare la oferta City Card, precum și opțiunea de a porni funcția de ghid turistic. Putem astfel, ca prin intermediul tehnologiilor inovative, să aducem poveștile locurilor deosebite dintr-un oraș mai aproape de utilizatori.

În prezent, există peste 330 de parteneri în orașele Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Sibiu, iar  parteneriatul se va extinde în alte orașe importante: București, Constanța, Iași, Oradea, Sighișoara, Târgu Mureș și Craiova.

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 511 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.



Lasă un răspuns

Site creat de