De Vazut

Apple lansează iPhone 7 într-o nouă culoare

iphone 7

Apple a anunţat marţi disponibilitatea celui mai recent smartphone al său, iPhone 7, într-o nouă culoare: roşu. Este pentru prima dată când un model de iPhone este disponibil în culoarea roşie, deşi Apple a comercializat şi până acum huse oficiale roşii pentru smartphone-urile sale.

Versiunea roşie de iPhone 7 marchează parteneriatul Apple cu (RED), organizaţie care luptă pentru combaterea SIDA. Cele două entităţi nu sunt la prima campanie de acest gen, Apple colorându-şi magazinul de aplicaţii şi secţiunile acestuia în roşu recent, din acelaşi motiv.

Ca şi în cazul magazinului de aplicaţii, versiunea roşie de iPhone 7 vrea să sublinieze campania (RED) de strângere de fonduri pentru lupta împotriva SIDA.

Pentru Apple, roşul este a doua schimbare coloristică importantă, după negrul lucios în care este disponibil de la bun început iPhone 7. Cu un an înainte, iPhone 6S a inaugurat versiunea “rose gold”.

Noul iPhone 7 roşu va fi disponibil din 24 martie, în versiuni de 128 GB şi 256 GB, începând de la 749 de dolari.Lasă un răspuns

Site creat de