IT, Important

Approd.ro – o echipă de programatori din Cluj a lansat o aplicaţie care te ajută să-ţi faci o firmă în doar 5 minute, de acasă

approd

O echipă de programatori şi jurişti din Cluj au dezvoltat o aplicaţie – Approd.ro – care vine în ajutorul tuturor celor care îşi doresc să scape de birocraţie şi de bătăile de cap când vine vorba de crearea şi modificarea unor firme (fie SRL, SRL-D, PFA, II).

Mai exact, dacă doreşti să îţi faci o firmă, totul se poate face de acasă cu doar câteva click-uri, astfel încât să nu te mai baţi de birocrația de la Registrul Comerțului. Ştim cu toţii cât de important este timpul fiecăruia.

Aplicaţia este foarte uşor de folosit, iar tot procesul durează cinci minute. Astfel, vei primi pe loc dosarul de înființare sau modificare firmă.

Pentru depunerea dosarului la Registrul Comerțului, Approd oferă toate variantele posibile: ți-l depun ei online cu semnătura electronică a unui reprezentant Approd sau semnate cu semnătura ta electronică dacă deții una; sau poți opta pentru depunerea clasică la ghișeu.

Cei trei paşi prin care treci atunci când foloseşti aplicaţia Approd.ro:

  1. Introduci datele tale şi ale firmei pe care vrei să o realizezi (durează 5-10 minute)
  2. Primeşti pe loc dosarul cu toate actele completate. (la ultimul pas de pe site sau pe email)
  3. Dosarul se depune 100% online de către un reprezentant Approd pe baza unei procuri notariale pe care o încarci pe site;  sau dacă nu vrei să mergi la notar pentru procură poți merge personal la Registru Comerţului şi îl depui tu.

După doar două zile de la depunerea dosarului firmă e înființată (sau modificarea firmei) este realizată.

„Ne-am lovit de problema birocrației după terminarea facultății, în momentul în care am vrut să ne înființăm o firmă pentru a putea activa în domeniul IT. Ne-am dat seama că e un proces foarte greoi, dar care se poate automatiza.

Nu a fost deloc ușor însă, am lucrat 3 ani la soluția Approd pentru a-l aduce în stadiul de astăzi în care în 5 minute să îți poți genera dosarul complet de înființare/modificare firmă.

Pe parcursul drumului nostru în antreprenoriat am observat birocrație excesivă și în alte domenii: fiscal, medical, învățământ, primării etc. zone în care s-ar putea face multe progrese cu tehnologie, dar nimeni nu le face. Așa că ne-am propus să le facem noi.

Scopul Approd este să elimine birocrația din România pentru a oferi o șansă la normalitate oricărui cetățean al acestei țări.„, au povestit dezvoltatorii aplicaţiei Approd.ro pentru cluju.ro.

Pe site-ul www.approd.ro găseşti şi lista de preţuri, dar şi mai multe detalii.Lasă un răspuns

Site creat de