Sport, Important

Aproape 300.000 de genuflexiuni executate de clujeni în „Staţia de Sănătate”

Aproape 300.000 de genuflexiuni executate de clujeni în "Staţia de Sănătate"

270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse.

Acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban).

Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Astfel, Biletul de Sănătate primește o stație de bus permanentă în Cluj, până la finalul anului 2020.

Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului Sports Festival din mediul privat:

În perioada 15-31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului.

În perioada 1-15 noiembrie compania NTT Data va susține continuitatea proiectului.

Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea„, a transmis primarul Emil Boc.Lasă un răspuns

Site creat de