Din Oras

Aproximativ 300 de politisti clujeni asigura ordinea la festivatile de inceput de an scolar

festivitate

Aproximativ 300 de poliţişti vor fi prezenți în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor de pe raza întregului județ, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în liniște și siguranţă.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a dispus luarea unor măsuri suplimentare, în vederea asigurării unui climat de siguranță cu ocazia debutului noului an școlar. Astfel, astăzi, 14 septembrie, 289 de politiști vor fi alături de elevi, părinți și cadre didactice, în cadrul festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Cei 193 de poliţişti de ordine publică, 38 de poliţişti de la rutieră, 4 de la prevenire şi 54 de poliţişti de la alte structuri, vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent, în zona unităților de învățământ.

Polițiștii sunt în teren și de această dată, în scopul preîntâmpinării acelor situații care ar putea afecta buna desfășurare a activităților organizate cu acest prilej.

Pentru poliția clujeană, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii, în parteneriat cu unităţile de învăţământ, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare.

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza  pentru elevi diferite activităţi preventiv-educative, pe parcursul întregului an școlar.

I.P.J. CLUJ UREAZĂ TUTUROR ELEVILOR MULT SUCCES ÎN NOUL AN ŞCOLAR!

 Lasă un răspuns

Site creat de