Social & Cultura

Arhiepiscopia Clujului va dona 225.000 de lei familiilor celor care au fost răniţi în Colectiv

deces colectiv

Arhiepiscopia Clujului va dona, în urma unei colecte, suma de 225.000 de lei, familiilor celor care au fost răniţi în incendiul izbucnit în clubul Colectiv.

Într-o vreme în care multe familii creştine din ţara noastră trăiesc sub spectrul sărăciei şi al suferinţei, Biserica Ortodoxă în general şi Arhiepiscopia Clujului în special îşi îndreaptă atenţia spre categoria celor flămânzi, însetaţi, goi, străini sau bolnavi, căutându-i să-i ajute nu doar festiv, la marile sărbători, ci în fiecare zi.

„Cele 40 de proiecte sociale care se desfăşoară, zilnic, în Arhiepiscopie şi-au intensificat activitatea acordând adăpost, hrană, îmbrăcăminte şi educaţie copiilor şi tinerilor, alinând suferinţele celor bolnavi şi dând speranţă acolo unde nu mai era. La acestea se adaugă şi distribuirea sumei de 255.000 de lei, adunată ca rezultat al colectei organizate pentru victimele incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti. Banii vor fi trimişi direct familiilor celor care sunt răniţi şi au nevoie de îngrijiri medicale„, se arată într-un comunicat de presa trimis de Arhiepiscopia Clujului.Lasă un răspuns

Site creat de