De Vazut, Important

Arianna Mile din Cluj-Napoca va reprezenta România la unul din cele mai cunoscute concursuri de frumuseţe din lume

image1 2

Arianna Mile, o tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca, va reprezenta Romania la “Miss Model of the World” – unul dintre cele mai faimoase concursuri de frumuseţe din lume. Ediţia cu numărul 28 va avea loc în Shenzen în China în perioada 26 octombrie – 7 noiembrie 2016.

În România, directorul naţional Delia Bătinaş Tomuta, impresarul artistic şi managerul agenţiei de modele District Models, desemnează reprezentanta României încă din anul 2011.

În cadrul concursului din China, Ariana Mile va defila în port popular, costum de baie şi rochie de seară. Rochia de seară pe care o va purta în cadrul respectivei probe este creată de cunoscutul designer clujean Alin Lazăr.

Aştept cu nerăbdare să ajung acolo şi să fac cunoştinţă cu cele peste 70 de reprezentante din întreaga lume. Îmi place ideea de competiţie, pentru că în felul acesta îmi testez limitele, dar nu mă dau bătută niciodată. Am mari emoţii, chiar dacă până în prezent am călătorit destul de mult. Aceasta este şi una dintre provocări, să plec mai departe decât mi-aş fi imaginat vreodată. Aştept să ajung în China, pentru că citind despre cultura lor, mi-am dat seama că sunt un popor diferit, interesant, aşadar vreau să descopăr lucrurile la faţa locului.

Mă aştept la două săptămâni pline de suspans, emoţii, repetiţii, oboseala, dar cu siguranţă şi multă distracţie.

Dacă spuneam că văd modelingul ca pe un hobby, probabil după acest concurs îmi voi schimba părerea. De ce nu, mi-ar plăcea ca în viitorul apropiat să prezint pentru diferite case de modă.

Cu modelingul cochetez de la 14 ani, având ocazia să particip la prezentări de modă atât în ţara cât şi în străinătate pentru diferiţi designeri. Încă de mică am fost obişnuită cu scenă şi un public numeros, datorită faptului că am făcut parte dintr-un cor şi am practicat un sport de performanţă, baschet.

În acest an am terminat şi studiile în Cluj. Am urmat facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, iar mai apoi un master în jurnalism, datorită faptului că am avut tangenţe şi cu televiziunea.

În timpul liber îmi place să călătoresc, să citesc, să fac sport, să ies cu prietenii, iar o pasiune recent descoperită este aceea pentru make-up.

A participa la un concurs de Miss este ocazia de a demonstra celor din jur calităţile tale, atât cele fizice, dar mai ales puterea care se afla în personalitatea ta.

Sunt entuziasmată pentru că am acceptat această provocare şi abia aştept să vin cu premiul cel mare acasă” a declarat Arianna Mile pentru cluju.ro.

Prima ediţie a “Miss Model of the World” a avut loc în 1988, iar an de an participa 70 de concurente din 70 de tari.

photo credit: Raluca Ciornea

make-up: Ioana Malai

 



Lasă un răspuns

Site creat de