Social & Cultura

Ariston produce cele mai bune modele de centrala pe gaz – o afirmatie deloc hazardata

centrale ariston

Vrei sa te simti confortabil in propria casa si eliberat de grijile referitoare la incalzire? Poti simti ca traiesti in siguranta – atat din punctul de vedere al temperaturii din casa, cat si al pretului suportat pentru caldura – daca alegi o centrala pe gaz de la un producator de top pe plan mondial: Ariston.

De ce este recomandata o centrala pe gaz?

Aceste echipamente de incalzire ofera numeroase avantaje, datorita carora sunt alese de cei mai multi romani. Iata care sunt principalele atuuri!

• sunt eficiente atat pentru incalzirea spatiilor mici, cat si a celor mari;

• pot fi utilizate pentru toate tipurile de instalatii de incalzire;

• au un randament ridicat, care poate fi imbunatatit si mai mult cu ajutorul unui sistem de automatizare;

• o centrala pe gaz are dimensiuni relativ compacte, astfel incat nu este nevoie de mult spatiu pentru amplasarea ei;

• de asemenea, nu este nevoie de spatiu nici pentru depozitarea materiei prime, asa cum este cazul centralelor pe lemne sau peleti;

• pot fi reglate cu ajutorul unui termostat;

• in ciuda discutiilor actuale, este de asteptat ca pretul gazelor sa se mentina, pe termen mediu si lung, la un nivel bun. Un argument in acest sens este reprezentat inclusiv de rezerva importanta de gaze naturale care asteapta sa fie exploatata, in apele teritoriale romanesti ale Marii Negre.

Avantajele oferite de o centrala pe gaz Ariston

Compania italiana Ariston are o istorie de peste 90 de ani in producerea de echipamente pentru incalzire. Cele mai noi produse se remarca printr-o serie de calitati care le fac unice pe piata.

Centrala termica in condensare Ariston Genus One 35 kW functioneaza pe gaz si beneficiaza de toate avantajele noii tehnologii de condensare. Se amplaseaza pe perete si are o putere termica de 35 de kilowati. Cu design italian atragator, echipamentul poate fi utilizat pentru incalzire si pentru prepararea apei calde menajere in regim instant. Capabila sa atinga clasa energetica A, este prietenoasa cu mediul si are o eficienta sezoniera de 94%.

Producatorul a acordat o atentie speciala eficientei, astfel incat echipamentul este cat se poate de prietenos cu natura. In acest scop, este dotat cu un sistem de control al aprinderii pentru detectarea automata a gazului. Ofera, de asemenea, control avansat si siguranta in orice conditii, consumul fiind redus inclusiv prin limitarea ciclurilor on – off. Raportul de modulare 1:10 asigura, la randul sau, optimizarea functionarii in functie de spatiul de incalzit.

Cu caracteristici asemanatoare este dotata si centrala pe gaz Ariston Genus One 24 kW, care poate fi utilizata, de asemenea, atat pentru incalzire, cat si pentru prepararea apei calde. Instalarea si mentenanta se realizeaza simplu. Exista inclusiv posibilitatea de conectare la internet prin senzorul de camera Cube S Net. Astfel, functiile centralei pot fi controlate de oriunde.

Un alt avantaj este reprezentat de functia de autodiagnoza. Cazanul te informeaza cand este necesara o intretinere periodica. Datorita ecranului, este posibila si scrierea referintei asistentei termice. Mai mult, este afisata in mod automat orice problema si este descris cat se poate de simplu modul de rezolvare.

Respectul pentru clienti si corectitudinea sunt calitati esentiale ale produselor Ariston. Opteaza pentru ele si cei dragi iti vor fi recunoscatori pe termen lung pentru decizia luata!

.Lasă un răspuns

Site creat de