Timp liber, Important

Armin van Buuren a pregătit pentru UNTOLD cel mai lung set din cariera lui

armin van buuren live protv

Armin van Buuren, probabil cel mai iubit DJ de la UNTOLD, a pregătit pentru această seară cel mai lung set din cariera lui.

Anunţul privind cel mai lung set din cariera lui Armin van Buuren a fost făcut de organizatorii UNTOLD, în momentul în care au anunţat că DJ-ul din Olanda va avea o zi dedicată lui la festivalul de la Cluj: ziua Armin la UNTOLD.

DJ-ul olandez va urca astăzi, la ora 00:00, pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Setul live al lui Armin van Buuren de la UNTOLD va fi mai mult decât o performanță extinsă. Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România.

În plus, spectacolul va cuprinde numeroși oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei „Sunny Days”), Jordan Shaw („Something Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”).

Mai mult, în timpul setului din această noapte va fi filmat şi clipul piesei „Something Real” – care este, de altfel, imnul UNTOLD 2019.

Cu un pian idilic de muzică trance, chitare așezate pe marginea universului și voci sensibile, „Something Real” oferă versuri care descriu perfect acel sentiment magic pe care oricine îl obține atunci când găsește, în sfârșit, pe cineva care i se potrivește perfect. Adăugând această legătură mai sus menționată între Armin van Buuren și mulțimea de la UNTOLD, fanii vor ști că această piesă a fost destinată să devină imnul official al Festivalul UNTOLD 2019.

Armin van Buuren: “Nu este un secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!.”Lasă un răspuns

Site creat de