Uncategorized

Armin Van Buuren, emotionat pana la lacrimi de publicul Untold – FOTO/VIDEO

1IMG 7773

DJ-ul olandez Armin Van Buuren a tinut noaptea trecuta, timp de cateva ore, 70.000 de oameni pe stadionul Cluj Arena. Singurul DJ din lume care a ocupat timp de cinci ori primul loc în topul celor mai buni DJ ai planetei a oferit un show total, iar stadionul s-a cutremurat pret de 3 ore si 20 de minute. Desi initial Armin ar fi trebuit sa mixeze putin peste 2 ore, acesta si-a prelungit programul datorita atmosferei incredibile facuta de oamenii prezenti la Untold Festival.

Spre sfarsitul setului, Armin Van Buuren a fost atat de emotionat de publicul prezent, incat a plans si le-a multumit acestora minute in sir. Untoldistii nu s-au lasat mai prejos, l-au aplaudat si i-au strigat numele in semn de multumire pentru 3 ore si 20 de minute de muzica buna, mixata de unul dintre cei mai buni DJ al tuturor timpurilor.

Surpriza pregatita de Armin Van Buuren la sfarsitului unei seri formidabile a fost remixul de la Game of Thrones care i-a facut pe toti cei prezenti sa danseze.

Cea mai frumoasa noapte de pana acum de la Untold Festival a fost incheiata cu un foc de artificii spectaculos si cu Armin Van Buuren cu bratele ridicate si lasat fara cuvinte.

La scurt timp dupa ce a iesit de pe scena, Armin a postat pe facebook un filmulet de la Untold Festival cu mesajul „Romania rules”. Artistul a declarat ca a fost atat de incantat de atmosfera de la Cluj-Napoca, incat se va intoarce cat de curand in Romania.

Jos palaria Armin Van Buuren! Jos palaria festivalierii Untold!

Mai multe imagini gasiti pe pagina noastra de facebook. (CLICK AICI).5 Comments

  1. P**a mea de Trolli prosti. Mereti ma in ceva pestera si plangeti-va acolo. Daca ati avea doar un sfert din talentul lui Armin, ati fi foarte fericiti. Tot timpu trebe sa apara ceva badarani cretini care au ce comenta pe Internet, ca in viata reala is niste poponauti. Hai mai Shut the Fuck Up si mereti in P*la mea. Tot respectul #Armin #Untold

    1. These are the fans of Captain Guta and his wingman Salam, fans of Connect-r the magnificent and his gremlin ass looking friend Velea asa ca ei intotdeauna vor avea hahaha de mancat cand vine vorba de artisti ai momentelor de ieri azi si maine nu doar doua saptamani si doar la Kiss FM… Pacat ca nu am fost la Untold dar l-am prins pe Armin de doua ori si omul este formidabil!

Lasă un răspuns

Site creat de