Timp liber, Important

Armin Van Buuren – favoritul publicului UNTOLD! Acesta a coborât de pe scenă şi a îngenuncheat în faţa fanilor (VIDEO)

Armin Van Buuren

A treia noapte de festival a confirmat că Armin Van Buuren este favoritul şi răsfăţatul publicului UNTOLD. După ce anul trecut, DJ-ul olandez a fost impresionat până la lacrimi de cei prezenţi pe stadionul Cluj Arena, acesta a revenit la Cluj-Napoca unde noaptea trecută a mixat timp de aproape patru ore, peste programul stabilit dinainte de organizatori.

Armin ar fi trebuit să încheie setul la ora 05, însă muzica pe Ursus Untold Arena s-a oprit abia la ora 07, când zeci de mii de oameni îl aplaudau pe olandez. „Nu credeam că voi ajunge să mixez şi la after la festivalul UNTOLD” a declarat Armin Van Buuren la finalul maratonului muzical de la UNTOLD.

La jumătatea setului pregătit special pentru fanii UNTOLD, Armin Van Buuren a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României, moment în care zecile de mii de fani au început să aplaude frenetic şi să îi scandeze numele.

La final, la ora 07 Armin Van Buuren a coborât de pe scenă, i-a aplaudat pe cei care au rămas până după răsărit la festival şi a îngenuncheat în faţa acestora în semn de mulţumire pentru o noapte formidabilă. „Fără voi nu aş fi reuşit să mixez atât de multe ore. Voi sunteţi sufletul petrecerii” a adăugat olandezul.

Ultimele două prestaţii ale lui Armin Van Buuren, alături de răspunsul fanilor la muzica oferită de acesta, îl fac pe DJ-ul olandez, fără dar şi poate, favoritul şi răsfăţatul publicului UNTOLD. Armin a devenit în mod neoficial ambasadorul festivalului şi, cu siguranţă, nu va lipsi de la următoarele ediţii ale festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca.

Iar dacă mulţi dintre noi ne-am rupt tenişii dansând patru ore pe muzica lui Armin, trebuie să apreciem că DJ-ul olandez a mixat cu o noapte înainte la un alt festival. Cu toate acestea, cel mai bun DJ al lumii a lăsat oboseala deoparte şi le-a oferit celor prezenţi până după răsărit un mic-dejun muzical care a ţinut şi de foame şi de sete şi de somn.

photo credit: Untold

 3 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de