Uncategorized

Aron Chupa revine la Cluj-Napoca, in cadrul TiMAF

afis 1 e1445353236942

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF – aflat la cea de a V-a ediție se desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul a prezentat o serie de evenimente variate publicului clujean. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat. Evenimentele de anul acesta au fost dedicate mai multor domenii artistice, precum: muzica, dansul, literatura, teatrul, publicitate, moda, precum și interfețe ale acestora.

Ediția de anul acesta TiMAF se va încheia cu un concert al unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ ai momentului. Tânărul DJ – Aron Chupa revine la CLuj-Napoca. Aflat pentru a doua oară în Capitala Europeană a Tineretului, Aron Chupa este foarte entuziasmat de publicul clujean și le promite fanilor un spectacol de neuitat.

Concertul Aron Chupa din Euphoria Music Hall, va încheia seria evenimentelor de anul acesta din cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF, aflat la cea de a V-a ediție.

Biletele pentru eveniment s-au pus în vânzare. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook – TiMAF.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.Lasă un răspuns

Site creat de