Important, Social & Cultura

ArtDesignDays – festivalul dedicat designerilor, arhitecților de interior și producătorilor – organizat la Cluj-Napoca

festival artdesign days cluj 2024

ArtDesignDays – festivalul dedicat designerilor, arhitecților de interior și producătorilor – organizat la Cluj-Napoca

În perioada 28-30 iunie 2024, la Cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a doua ediție ArtDesignDays, un eveniment dedicat designerilor, arhitecților de interior și producătorilor, furnizorilor de top din România şi Europa.

Evenimentul va debuta vineri, 28 iunie, cu un eveniment Black Tie în care cei peste 20 de expozanți vor prezenta noutățile în designul de interior.

De asemenea, pe lista de speakeri se vor alătura: Sergiu Califar – designer de interior PureMess, Călin Santa – designer de interior UnuPlusUnu, Cristina Blaj- designer de interior Cristina Blaj Studio, Ovidiu Marian- designer OM Design, Gigi Nacev- director general Tempini Romania, Andreea Filipoiu- ICF Profesional Certified Coach& Mentor si MCC, Ana Mihail – designer de interior Ann Design, Marcel Pop – Specialist Feng-shui tradițional.

Moderatorul ArtDesignDays este fashion editorul și jurnalistul Cornel Crișan, cu o bogată experiență în televiziune, radio, presa națională și internațională, iar portofoliul profesional de evenimente pe care le-a prezentat în țară și nu numai, îl aduce pentru a doua oară la Art Design Days.

Indiferent dacă îți dorești să îți redecorezi casa, biroul sau pur și simplu să cunoști designeri de top din România, ai ajuns în locul potrivit! Cele mai recente produse, inovații tehnice și estetice te așteaptă la ArtDesign Days

„Mi-am dorit să creez o experiență premium pentru producătorii și furnizorii de top din România si Europa, atât la prima ediție cât și la a doua, dar și să oferim oportunitatea tuturor celor interesați să își lărgească orizonturile în ceea ce privește decorațiunile interioare, designul și diferitele tehnici de a înfrumuseța casa sau spațiul de lucru.

Îmi doresc ca fiecare vizitator să plece cu o mulțime de idei pe care să le pună apoi în practică, consiliați de către expozanții noștri! Vă așteptăm cu drag la ArtDesign Days!”, a declarat Ionela Hederfai, designer de interior – Heder Art Concept, organizator ArtDesign.

Programul zilei de 28 iunie:

11:30-13:00 – conferință de presă

13:00-19:00 – prezentare produse de interior și dezbateri cu invitați speciali: Sergiu Califar – designer de interior Pure-Mess, Călin Santa – designer de interior UnuPlusUnu, Cristina Blaj designer de interior Cristina Blaj Studio, Gigi Nacev – director general Tempini Romania, Andreea FIlipoiu – ICF Profesional Certified Coach& Mentor, Ana Mihail – designer de interior Ann Design, Marcel Pop – Specialist Feng-shui tradițional și mulți alții

19:00-22:00 – afterparty cu cocktail bufet, muzică live și degustare de vin – Crama Jelna.

Programul zilelor de 29-30 iunie:

13:00 – 20:00 – acces gratuit pentru publicul larg și workshopuri.

ArtDesignDaysLasă un răspuns

Site creat de