Timp liber

Artiştii care vor concerta la Cluj la Discoteca ’80

Artiştii care vor concerta la Cluj la Discoteca '80

SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI, idoli ai muzicii anilor ’80, vor concerta live în 2 iulie 2022, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Discoteca ’80.

Show-ul de peste 5 ore este organizat de Backstage Production, iar biletele cu prețuri promoționale începând de la 119 lei vor fi puse în vânzare în data de 15 decembrie, ora 11.

Melodii precum ”Big Bamboo” – SARAGOSSA BAND, “Say You’ll Never” – LIAN ROSS, “Call me” – IVANA SPAGNA, “Hafanana” – AFRIC SIMONE, ”Lambada” – KAOMA, “Buona Sera ciao ciao” – MAURO sau “Balla Balla” – FRANCESCO NAPOLI au fost și sunt fredonate de milioane de oameni, iar în 2 iulie 2022 spectatorii de la Cluj vor avea ocazia să îi asculte live pe artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Show-ul este al cincilea dintr-o serie de evenimente pe care Backstage Production le organizează anual la Cluj.

La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani din orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Backstage Production dorește să le ofere spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

TARIFELE PRIMELOR 1500 DE BILETE CU PREȚ SPECIAL:

●       PARTY ZONE A (cu loc în picioare, în fața scenei) –159  lei

●       PARTY ZONE B (cu loc în picioare, în spatele Party Zone A) – 119 lei

●       SEATING cat. 1 – 259 lei

●       SEATING cat. 2 – 219 lei

●       SEATING cat. 3 – 189 lei

●       SEATING cat. 4 – 169 lei

TARIFE BILETE CU PREȚ NORMAL:

●       PARTY ZONE A (cu loc în picioare, în fața scenei) –199  lei

●       PARTY ZONE B (cu loc în picioare, în spatele Party Zone A) – 159 lei

●       SEATING cat. 1 – 299 lei

●       SEATING cat. 2 – 259 lei

●       SEATING cat. 3 – 229 lei

●       SEATING cat. 4 – 209 lei


La prețul tuturor biletelor comandate se adaugă comisionul de emitere bilet.

Biletele se pot cumpăra în format electronic pe discoteca80.ro și iabilet.ro, și în format fizic din magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange, sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Accesul minorilor sub 2 ani este interzis, iar pentru cei între 2-18 ani se face doar cu bilet valid și împreună cu un însoțitor adult. Nu recomandăm participarea la eveniment a copiilor mai mici de 14 ani.Lasă un răspuns

Site creat de