Social & Cultura, Important

Artiştii sunt invitaţi să propună proiecte pentru agenda 2021 a spațiului de expresie contemporană La Cave

Artiştii sunt invitaţi să propună proiecte pentru agenda 2021 a spațiului de expresie contemporană La Cave

Din dorința de a încuraja reziliența și creația artistică în această perioadă plină de incertitudini, Institutul Francez din România la Cluj-Napoca invită artiștii de pretutindeni să propună proiecte pentru agenda 2021 a spațiului de expresie contemporană La Cave.

Noutatea acestui apel constă în oferirea unui grant în valoare de 1 500 de lei celei mai originale expoziții.

Apelul acoperă toate ariile artistice, însă expozițiile transdisciplinare care includ noile tehnologii și propun interactivitate fără contact vor fi privilegiate. De asemenea, expozițiile orientate spre publicul tânăr vor fi apreciate.

La Cave găzduiește lunar expoziții, proiecții, performance-uri, conferințe, dezbateri și ateliere dedicate culturii contemporane. Este o platformă pentru artiștii emergenți, un loc de expunere și dialog, care încurajează proiectele transdisciplinare și colaborative. În același timp, artiștii confirmați găsesc aici noi provocări și un public internațional.

Din martie 2017 și până în prezent, au fost organizate peste 35 de expoziții și proiecte cu artiști francezi, români și de alte naționalități din domenii variate: pictură, fotografie, ceramică, sculptură, gravură, multimedia, video, instalație, artele spectacolului și cinematografie.

Data limită de trimitere a candidaturilor: 6 decembrie 2020, în versiune electronică pe adresa de e-mail raluca.mateiu@institutfrancais.ro sau prin poștă la adresa: Institutul Francez Cluj-Napoca, str. I.I.C. Brătianu 22, Cluj-Napoca.

Apelul la participare este disponibil aici.Lasă un răspuns

Site creat de