Timp liber

ARTmania susține Sibiu Guitar Meeting

ARTmania Festival a fost desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival”

ARTmania salută unul dintre cele mai frumoase festivaluri din România, “Sibiu Guitar Meeting”, un experiment socio-cultural care aduce în fiecare an, în Piața Mică, sute de tineri chitariști, pasionați de rock, în cadrul unui imens concert colectiv, îndrăgit de turiști și de publicul iubitor de muzică.

Festivalul ARTmania, ca împătimit de rock și de riff-uri de chitară și consecvent acestei pasiuni încă de la prima ediție, îi invită pe toți tinerii chitariști de la Sibiu Guitar Meeting la concert! Tinerii cu vârste de până la 16 ani care s-au înscris la Sibiu Guitar Meeting vor avea intrare gratuită la Festivalul ARTmania, care se va desfășura la Sibiu, în perioada 28-29 iulie 2017. Invitații noștri trebuie să vină în spațiul de festival însoțiți de un adult, care va beneficia de o reducere la plata biletului. Pentru însoțitori și pentru toți ceilalți pasionați de muzică înscriși anul acesta la Sibiu Guitar Meeting, prețul unui abonament la Festivalul ARTmania este de 110 lei.

Festivalul Sibiu Guitar Meeting, eveniment care se desfășoară anul acesta în perioada 14-16 iulie, este o inițiativă din 2015 a Asociației Culturale Play, care și-a asumat misiunea de a dezvolta și susține strategii sustenabile pentru promovarea chitarei și a stilurilor specifice acestui instrument în rândul tinerei generații. ARTmania își reafirmă în fiecare an implicarea în consolidarea politicilor culturale locale, prin proiecte multiculturale menite să reconfirme orașului Sibiu statutul de jucător important pe piața europeană a consumatorilor de cultură și a producătorilor de evenimente culturale. Împreună și alături de toți ceilalți operatori culturali a căror muncă susținută transformă Sibiul în unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, ne pregătim pentru o nouă ediție de festival.

Anul acesta, ARTmania anunță șapte spectacole excepționale, ce promovează genuri variate, de la simfonic și progresiv, la heavy sau clasic. Cea de-a 12-a ediție a festivalului ARTmania aduce, pe durata a două zile, show-urile unora dintre cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri pe gustul generațiilor tinere. Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții.

Membrii clubului Sibiu Guitar Meeting sunt așteptați la o nouă ediție ARTmania, unul dintre cei mai vechi și cunoscuți promotori ai muzicii rock și metal și, în egală măsură, al oricărui alt tip de expresie artistică derivată din cultura rock.Lasă un răspuns

Site creat de