Din Oras, Important

arvato România deschide un centru la Cluj-Napoca și angajează peste 200 de persoane

arvato România

 

  • Compania va ocupa 1.700 mp în Liberty Technology Park Cluj
  • Până la sfârșitul anului, arvato intenționează să ajungă la 1.500 de angajați în România

 Furnizorul de servicii de tip contact-center arvato, deținut de grupul media german Bertelsmann, își continuă extinderea operațiunilor din România, prin inaugurarea unui nou centru de suport în Cluj-Napoca. Activitatea arvato va începe în 27 iunie, în cadrul Liberty Technology Park Cluj, iar azi au loc primele traininguri pentru angajați.

Suntem încântați să intrăm pe piața din Cluj-Napoca, fiind un oraș cosmopolit și în plină expansiune. arvato România operează de peste cinci ani în Transilvania, în centrele din Brașov și Sibiu, iar Clujul reprezenta următorul pas firesc. Până la sfârșitul anului dorim să recrutăm aici peste 200 de angajați, a declarat Matthias Müller, Director Customer Service Estonia & Romania.

Printre posturile pe care arvato România le oferă în centrul de la Cluj-Napoca se numără team manager, trainer, customer service representative sau administrator de sisteme IT. Principala condiție pentru angajare este cunoașterea uneia din următoarele limbi străine: daneză, finlandeză, norvegiană, suedeză, olandeză și engleză la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European.

Ne concentrăm atenţia către candidaţii cu dorință de muncă, vârsta nefiind un criteriu. Ei pot avea sau nu experienţă în domeniu, deoarece arvato investește în pregătirea şi formarea lor, prin sesiuni complexe de training. Încurajăm munca în echipă și le încredințăm angajaților sarcini în funcție de nevoile lor individuale, pentru a-și putea realiza atât obiectivele profesionale, cât și cele personale”, a declarat Oana Centea, HR Manager arvato România.

Compania va ocupa 1.700 mp în cadrul Liberty Technology Park Cluj – birouri, zone de relaxare și conexe. De asemenea, viitorii angajați se vor bucura de un nivel salarial competitiv și de o paletă largă de beneficii: asigurare medicală premium, reduceri la abonamente în cadrul sălilor de fitness partenere, training-uri, teambuilding-uri și concursuri interne, printre altele.

arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. Cei peste 1.000 de angajați din cele două centre din Brașov și Sibiu oferă consultanță în 13 limbi străine. arvato oferă servicii integrate pentru clienți business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzari și altele. La nivel internațional, arvato are peste 70.000 de angajați în 40 de țări.

Persoanele care își doresc o carieră în cadrul companiei arvato, într-o echipă tânără și dinamică, pot să aplice la unul dintre posturile disponibile pe site-ul https://createyourcareer.ro sau direct pe pagina de Facebook a companiei.

 Lasă un răspuns

Site creat de