Timp liber

Asociaţia ,,Produs de Cluj” va fi prezentă la Târgul Agraria

agra

Asociaţia ,,Produs de Cluj” va participa, în perioada 6-9 aprilie, la cea de-a XXIII-a ediţie a Târgului Agraria 2017,  eveniment ce va avea loc în incinta Parcului Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, judeţul Cluj.

Astfel, producătorii şi meşteşugarii parteneri ai Asociaţiei ,,Produs de Cluj” vor expune, în cadrul ediţiei din acest an a târgului de profil ,,Agraria”, produse pe bază de lapte, carne, fructe de pădure şi miere de albine, toate acestea fiind realizate după reţete vechi, preluate din generaţie în generaţie. Totodată, pe perioada evenimentului vor fi expuse şi costume populare şi podoabe realizate manual, inspirate din modele purtate la danţul de la şură de către locuitorii satelor tradiţionale. Toate reţetele şi produsele prezentate în cadrul târgului sunt considerate bunuri de patrimoniu pe care tinerele generaţii le duc înainte, prezentându-le publicului larg.

La fel ca şi în anii precedenţi, ediţia din acest an a târgului găzduit de parcul industrial de la Jucu, administrat de societatea de profil a Consiliului Judeţean, va constitui o platformă ideală de comunicare între participanţi, fie ei fermieri, specialişti, manageri sau autorităţi din domeniul agriculturii, care vor putea să încheie contracte noi de colaborare, să consolideze relaţiile cu clienţii tradiţionali şi să discute despre tendinţele şi inovaţiile apărute în agricultură, industria alimentară şi zootehnie.Lasă un răspuns

Site creat de