Sport, Important

Astăzi încep, la Cluj-Napoca, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică

18010538 819094541579751 7901393241541664214 n

În perioada 19-23 aprilie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin și Feminin.

La această competiție s-au înscris 37 de federații, având un total de 274 de gimnaști participanți.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate din rețeaua MyTicket.ro sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente, iar programul complet al competiției se găsește pe site-ul web clujeurogym2017.ro.

Pentru a aisgura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală – și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu recipiente și corpuri dure (sticle, PET-uri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

De asemenea, autoritățile locale precizează că în perioada 17-23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum și parcarea Sălii Polivalente.


photo credit: Florentina Tone1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de