Timp liber, Important

Astăzi se deschide /Form Space – un nou spațiu de evenimente în Cluj

form space urma

În această seară are loc inaugurarea /FORM SPACE – un nou spațiu de evenimente în Cluj – situat la parterul Cluj Arena.

Ușile noului spaţiu se deschid la ora 21.00, iar URMA va fi prima trupă care va concerta pe scena /FORM SPACE. După ora 00.00, party-ul de lansare continuă cu SECRET FORMULA, o petrecere cu unul dintre DJ-ii casei.Echipa artistică de la Boiler Club și Electric Castle schimbă regulile jocului: “Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE

Oamenii care au creat două dintre cele mai importante branduri din Clujul ultimilor ani – Boiler Club și Electric Castle  – vin cu o nouă provocare pentru un public tot mai exigent, mereu în căutare de evenimentemindblowing, şi inventează o formulă total nouă pentru viaţa de noapte a oraşului.

La patru ani de la prima ediție a Electric Castle, echipa artistică a festivalului vine cu o nouă premieră – /FORM SPACE, un spațiu de evenimente deschis către toate formele entertainment – muzică, teatru și chiar stand-up comedy, o scenă care se transformă în fiecare noapte și un loc de întâlnire pentru prieteni.

Fostul director artistic al Electric Castle, Teo Negrea, spune că /FORM SPACE va fi mai mult decât a fost BOILER CLUB, care, timp de cinci ani, a fost singura evadare a unui public avid de muzică bună. Va fi un spațiu ce va promova creativitatea în toate formele ei.

Boiler Club a fost o idee căreia ne-am dedicat în totalitate, un capitol însemnat din viaţa noastră – şi-mi permit să spun că şi a oraşului, un capitol care s-a încheiat însă. Toate energiile mele și ale echipei se îndreaptă acum către acest nou concept, despre care veți afla în curând mai multe.

Ca un teaser, vă spun că e vorba de un spațiu care se transformă în fiecare noapte, ceva ce nu s-a mai văzut în Cluj”, explică Teo Negrea, creatorul Boiler şi co-fondatorul festivalului de la Bonţida.

La ce să se aştepte clujenii de la /FORM SPACE?

La mai mult mult decât un club, mai mult decât  o scenă pentru trupe foarte bune şi muzică live. Va fi un spaţiu care stimulează neîncetat creativitatea, performanţa şi dragostea pentru muzică, atât în cazul artiştilor, cât şi al publicului.

Vom aduce în concerte nume mari din ţară şi de-afară. Continuăm să promovăm trupele din underground, dar suntem prezenţi şi la suprafaţă. Nu vom ignora artiştii valoroşi, consacraţi, pentru că vrem să formăm un public care să se bucure de tot ceea ce înseamnă muzică şi evenimente cu adevărat bune.

/FORM SPACE va permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance. Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE”, a mai spus Negrea.

Formația de suflet a Electric Castle, Dub Pistols, cea care revine an de an la Bonțida încă de la prima ediție a festivalului, și-a anunțat deja primul concert în /FORM SPACE, în luna noiembrie.

“O să fie o noapte grozavă!”, promit cei de la Dub Pistols.


Mai multe detalii, în curând pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/formspace.ro/1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de