De Vazut

Astenia de toamnă – cum o combați, creativ, cu pictura pe numere de la Pictorul Fericit

pictorul fericit

Începe acea perioadă din an când noaptea vine mai repede, zilele sunt mai scurte și nivelul de energie este tot mai scăzut. Specialiștii vorbesc despre fenomenul asteniei ca despre un mix de stări ce variază de la lipsa de chef la oboseală neexplicată, de la dificultățile de concentrare până la iritabilitate.

Astenia de toamnă poate fi combătută cu tot felul de activități plăcute. Una dintre acestea poate fi negreșit pictura pe numere. Iar aici Pictorul Fericit este alegerea potrivită, un e-shop de nișă,

locul de unde poti cumpara materiale de pictura, dar și picturi gata schițate.

Cu pictura pe numere pe drumul cunoașterii și autocunoașterii

Poate că nu asociezi neapărat un hobby cu implicații atât de profunde. Însă pictura pe numere te va ajuta să te descoperi. Pentru că răbdarea și atenția pe care le vei investi în această activitate îți vor fi puse la mare încercare. Iată de ce!

Pictura pe numere presupune să așterni pe pânza din bumbac culoare. Pentru asta vei face o simplă corespondență între numere și culori. Ai totul în kitul de pictură comandat de la Pictorul Fericit. Dacă ai auzit până acum de cărțile de colorat pentru adulți, ei bine conceptul aici este unul similar. Aplicând culoarea corespunzătoare în chenarul indicat obții la final o pictură pe numere perfectă.

O astfel de activitate este plăcută și pentru întregul procesul de pictură, cât și pentru rezultatul final. Vei crea, deci, cu efort propriu, un tablou perfect pe care îl poți expune mai apoi în casa ta. Asta înseamnă că îți vei crea propriile decorațiuni. Și ai o varietate de tematici pe care le poți încerca, de la tablourile cu natură la cele cu personaje, portrete, cu flori, animale, peisaje urbane sau chiar reproduceri după tablouri celebre – după Van Gogh, Klimt, Munch etc.

Pictura pe numere este recomandată chiar și copiilor. Există o categorie specială în acest sens, cu picturi pentru cei mici. Adorabil să încerce să picteze o mașină de poliție sau un animal de companie! Poate fi la fel de bine o activitate de familie. Știm cu toții cât de greu se dezlipesc copiii de ecrane și mai ales acum când activitățile zilnice sunt în mare parte desfășurate în interior!

Tentat să încerci pictura?

Poate că astenia nu sună atât de rău. Îți pui în gând să o combați cu puțină culoare și creativitate. Când te vezi cu pensula în mână, cu un cutit pictura în mână și în fața unei pânze albe începi să te dezlănțui și să lași mâinile să picteze în voie. Dacă simți că poți încerca acest gen de activitate de la Pictorul Fericit poți achiziționa toate accesoriile și materialele pentru pictură, profesionale: vernis sau alte soluții, pensule, culori, șevalet sau pânze.

Orice comandă de minim 99 de lei are transport gratuit, valabil oriunde în țară. Comandă online, din e-shop sau cere asistență la preluarea comenzii.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540Lasă un răspuns

Site creat de