Timp liber

Atelier destinat autocunoașterii prin mișcare la Cluj-Napoca

atelier dans african

Centrul Naţional al Dansului găzduiește in Sala RAP din Cluj Napoca, atelierul intitulat “ African Dance Insparation” , începând din 10 iulie.

Coordonatorul acestui eveniment este Diana Luiza Mocăniță, care este psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare și care a urmat cursuri de percuţie africană, dans african şi psihoterapie prin mişcare şi dans.

Acest eveniment are rolul de a ajuta participanții să se autocunoască și să se dezvolte printr-un mod nonverbal, adica prin dans. Muzica pe care participanții vor dansa este inspirata din muzica afro, fiind însoțită, live, de tobe africane.

Workshop-ul începe cu diferite activități de încălzire. Participanții vor pune in practică jocuri, dansuri, mișcari și imagerii menite autounoașterii.

După incălzire, atenția obținută asupra corpului, dar si expresivitatea și trăirile, vor fi integrate intr-o coregrafie, cu ajutorul mișcărilor dansului african.

Atelierul este recomandat tuturor vârstelor, iar participanților li se recomandă să facă înscrierile înainte de fiecare atelier prin mesaj privat și să își aducă haine comode de schimb. De asemenea, pot face câte o donație de 20 lei pentru întreținerea atelierului.

Evenimentul are loc in fiecare luni, între orele 19:30 – 21:30 la parter la Fabrica de Pensule.


Articol realizat de Ana TripşaLasă un răspuns

Site creat de