Timp liber, Important

Atelierele ILBAH ajung pentru prima dată la Zilele Clujului

Beauty Days acum și la Cluj-Napoca

Școala de formare profesională Atelierele ILBAH îți oferă șansa de a lua parte la un eveniment organizat în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca și Zilele Clujului.

Șapte workshop-uri gratuite vor avea loc la standul Atelierele ILBAH situat în Parcul Central Cluj-Napoca în perioada 27- 29 Septembrie 2019, începand cu ora 13:00.

Primul workshop din cadrul evenimentului va fi cel de împletituri, în cadrul căruia participanții vor învăța care sunt primii pași spre o împletitură reușită. Workshop-ul este destinat începătorilor și celor care nu au mai avut tangențe cu acest domeniu, nefiind recomandat persoanelor care au deja experiență. Înscrieți-vă aici.

Cel de-al doilea workshop din cadrul Zilele Clujului va fi susținut de designer vestimentar și trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca, Veronica Frișan. Vei învăța cum să îți confecționezi primele tale crochiuri de modă. Fiindcă locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie aici.

Tot vineri, Veronica Frișan va oferi publicului prezent în Parcul Central o lecție de drapaj. Cu o fâșie de material și doar câteva bolduri, trainerul Atelierele ILBAH vă va învăța să vă croiți propria piesă vestimentară. Locurile fiind limitate, vă rugăm să vă înscrieți aici.

Ziua de sâmbătă aduce ateliere de Cosmetică și Croitorie.  Adina Antonescu, cosmetician si trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca vă va învăța cum să aveți grijă de tenul vostru, care sunt secretele demachierii și tehnicile prin care poți executa un masaj facial perfect. Persoanele interesate se pot înscrie aici.

Sâmbătă, începând cu ora 14:00, Eniko BALOG, trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca preia cârma atelierelor de croitorie. Dacă nu ați avut până acum ocazia să coaseți folosind o mașină performantă, acest atelier este perfect pentru tine. Te poți înscrie aici.

Pasiunea pentru artă își face loc odată cu ziua de Duminică, atunci cand Paul Mădaș, Chef și trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca vă va arăta primii pași spre un desert delicios. Pentru înscrieri apăsați aici.

Andreea Moldovan, decorator floral și trainer Atelierele ILBAH Cluj-Napoca vă va învăța cum se poate crea o decorațiune florală simplă și de efect. Fiindcă există mulți iubitori ai florilor, vă rugăm să vă înscrieți aici.

Toate materialele necesare realizării acestor ateliere vor fi puse la dispoziție de către Atelierele ILBAH, împreună cu partenerii lor.


Atelierele ILBAH este o școală de referință în România, care seteaza trenduri în domeniul Formării Profesionale a adulților. Proiectul a luat naștere la finalul anului 2012 și se adresează atât persoanelor care vor să înceapa o carieră (sau să se specializeze) într-un anumit domeniu, dar și celor care vor să-și hrănească pasiunea la nivel de hobby.

Atelierele ILBAH pun la dispoziție peste 40 de cursuri acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificari, ce pot fi grupate in 9 domenii principale de activitate: Design, Fashion, Cooking, Organizare Evenimente, Arte Vizuale, Grafica si Proiectare, Comunicare & Online Marketing, Business și Management, Beauty.Lasă un răspuns

Site creat de