Din Zona

Atuurile rafturilor metalice atunci când vine vorba despre includerea lor în business?

Atuurile rafturilor metalice atunci când vine vorba despre includerea lor în business

Rafturile metalice industriale sunt cele care oferă soluții durabile, eficiente și personalizabile, permițând optimizarea la maximum a spațiilor pe orizontală sau verticală.

Deci zona vizată desfășurării activității va fi mult mai eficient organizată cu ajutorul unor rafturi metalice.

Acest lucru este esențial pentru a se garanta că toate articolele sunt protejate, vizibile și accesibile. Piesele turnate grele și componentele pentru automobile, cum ar fi blocurile de motor, impun exigențe diferite pentru un raft față de electronicele de consum sau de îmbrăcăminte. 

Modul în care este amenajat depozitul, inclusiv dacă este automatizat, spațiul de care dispui și alți factori vor determina cele mai viabile opțiuni de rafturi pentru tot felul de operațiuni. Dar, în majoritatea cazurilor, multe modele de confecții metalice reprezintă opțiuni de organizare excelente. Iată care sunt atuurile rafturilor metalice mai ales atunci când vine vorba despre firme.

Rafturile metalice sunt durabile 

Etajerele din inox sunt suficient de solide pentru a suporta sarcini mari și oferă avantajul  manipulării facile a mărfurilor, în special dacă operațiunile de încărcare-descărcare sunt  realizate cu motostivuitoare. Sunt, de asemenea, rezistente și la temperaturile extreme, putând fi incluse în hale fără încălzire și, la fel de ușor în cele ce beneficiază de căldură. În situațiile când sunt montate în spații lipsite de confort termic, va trebui să se mizeze pe rafturi metalice și structuri din inox sau oțel de calitate premium ce au rezistență la coroziune.

Rafturile metalice pot suporta încărcăturile grele

Rafturile din oțel sau inox pot oferi o capacitate de depozitare sau de stocare foarte ridicată în raport cu alte tipuri de produse similare. Articolele grele sau cele voluminoase nu pun astfel probleme în cazul în care se operează cu produse cu sarcini mari.

Rafturile metalice sunt polivalente 

Rafturile clip-in permit personalizarea spațiului de depozitare în funcție de particularități și nevoi. Pot suporta instalarea de sertare și dulapuri sau diferite tipuri de separatoare, toate facilitățile pot fi incluse confortabil, fără costuri mari. Acest lucru îți va permite să adaptezi raftul la nevoile specifice de inventariere. Dacă ai nevoie să mărești capacitatea de greutate a unității, poți adăuga  alte elemente sau suporturi, după cum este necesar.

Rafturile metalice îmbunătățesc vizibilitatea de expunere a produselor 

Rafturile metalice sunt soluții care îmbunătățesc vizibilitatea de expunere a produselor, mai ales atunci când trebuie să existe o organizare bună pentru operatorii care preiau comenzi în vederea distribuirii mărfurilor, permițând personalului din depozit sau din fabrică să vadă rapid și să aibă acces la produse, astfel procesul se va derula fără timpi morți. Și pentru că personalul poate prelua produsele de pe toate cele patru laturi ale rafturilor, va fi mai ușor să se acceseze orice înălțime a sistemului.Lasă un răspuns

Site creat de