Timp liber

Au fost anunţate primele nume la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger şi AJ Tracey

27.000 de oameni prezenţi la festivalul AWAKE

AWAKE anunţă primii artişti din line-up-ul celei de-a treia ediţii.

Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger şi AJ Tracey vin la cel mai important festival boutique de muzică şi arte contemporane din România.

AWAKE se extinde în 2019 la 4 zile, între 15 – 18 august, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureş.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile şi colaborările cu artişti celebri că Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaţionale, Netsky ajunge pentru prima dată la AWAKE cu hit-uri că „Rio”, „Thunder” sau „Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa „Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzică şi milioane de vizualizări pe Youtube. A urmat hit-ul „She`s on my mind” şi lansarea primului album în 2017, „Raised Under Grey Skies”.

Porţia de rock este asigurată de trupă De Staat, un mix de rock alternativ, electronic şi experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse şi la festivaluri internaţionale de top că Glastonbury, Sziget şi Lowlands.

Despre AJ Tracey, şi el pentru prima dată în România, The Guardian spune că face parte din valul de artişti noi din festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey îşi lansează în curând albumul de debut, pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupă de rock adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age şi Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formaţii The Rolling Stones, iar cover-ul acustic al celebrei melodii pop „I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internaţional.

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro şi tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziţionate la preţul SPEED BIRD de 169 lei incluzând camping.


Cum a fost anul trecut:

VIDEO | 27.000 de oameni prezenţi la festivalul AWAKELasă un răspuns

Site creat de