Din Zona

Au început înscrierile la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna

Înscrierea candidaților la instituțiile de învățământ universitar și preuniversitar, care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a demarat procesul de selecție a candidaților pentru participarea la concursul de admitere, organizat de instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar — sesiunea 2016.

Astfel, persoanele interesate se pot prezenta la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna în vederea înscrierii pentru locurile repartizate sistemului administrației penitenciare la următoarele instituții de formare a personalului din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională:

INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT UNIVERSITAR

1. Academia de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’ București — termen de depune dosare complete — 13.06.2016, ora 12.00.

— Facultatea de Poliție, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, specializarea Ordine și siguranță publică — penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani, 40 locuri (bărbați și femei)

2. Academia Națională de Informații ‘Mihai Viteazul’ București — termen de depune dosare complete — 12.07.2016, ora 15.00;

— Facultatea de Informații, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Psihologie — informații — 4 locuri (bărbați)

— Facultatea de Studii de Intelligence, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Studii de securitate și informații — 4 locuri (bărbați)

3. Institutul Medico-Militar București — termen de depune dosare complete — 20.06.2016, ora 10.00

— Facultatea de medicină, domeniul de licență Sănătate, specializarea medicină, cursuri cu frecvență, durata studiilor 6 ani — 5 locuri (femei și bărbați);

— Facultatea de medicină dentară, domeniul de licență Sănătate, specializarea medicină dentară, cursuri cu frecvență, durata studiilor 6 ani — 2 locuri (femei și bărbați).

4. Academia Forțelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ Sibiu — termen de depune dosare complete — 20.06.2016, ora 10.00:

— Facultatea de Management Militar, domeniul de licență Științe Militare, informații și ordine publică, specializarea Management economico-financiar, specialitatea militară Finanțe-contabilitate, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani — 3 locuri (femei și bărbați).

5. Academia Tehnică Militară București — termen de depune dosare complete — 20.06.2016, ora 10.00

— Facultatea de Mecatronică și Sisteme Integrate de Armament, domeniul de licență Inginerie civilă, specializarea Construcții și fortificații, cursuri cu frecvență, durata studiilor 4 ani — 1 loc (femei și bărbați);

— Facultatea de Sisteme Electronice și Informatice Militare, domeniul de licență Calculatoare și tehnologia informației, specializarea Calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională, cursuri cu frecvență, durata studiilor 4 ani — 2 locuri (femei și bărbați).

6. Universitatea Națională de Apărare ‘Carol I’ București — termen de depune dosare complete — 20.06.2016, ora 10.00

— Facultatea de Comandă și Stat Major, studii universitare de licență, programul Logistică, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani — 3 locuri (bărbați și femei).

INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT POSTLICEAL

1. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ‘Basarab I’ Pitești, program de studii postliceale cu durata de 2 ani — termen de depune dosare complete — 20.06.2016, ora 10.00:

— Auto — specialitatea militară Auto — 2 locuri (femei și bărbați);

— Comunicații și informatică — specialitatea militară Operare și mentenanță echipamente de comunicații — 2 locuri (femei și bărbați);

— Intendență — specialitatea militară Bucătar — 3 locuri (femei și bărbați).

Înscrierea la concursul de admitere se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 0900-1300, pentru oricare dintre instituțiile de învățământ menționate în prezentul anunț, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna — Compartimentul Resurse Umane și Formare Profesională, tel. 0234/344149 int.104.

Detalii suplimentare referitoare la metodologia de admitere se pot obține și accesând pagină web a Administrației Naționale a Penitenciarelor — www.anp.gov.ro/Carieră/Admitere-în-instituții-de-învățământ, precum și site-urile instituțiilor de învățământ menționate mai sus.Lasă un răspuns

Site creat de