Din Oras, Important

Au început lucrările la spitalul din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (FOTO)

Au început lucrările la spitalul din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Au început lucrările de amenajare a unităţii de suport medical pentru bolnavii COVID-19 în cadrul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Aproximativ 15 voluntari ai Organizaţiei Studenţilor Medicinişti, împreună cu mulţi alţi voluntari de la alte ONG-uri din Cluj (printre care şi Caravana cu Medici) au dat o mână de ajutor autorităţilor şi sponsorului principal al operaţiunii, Auchan, în prima fază a lucrărilor de amenajare a unităţii de suport medical pentru bolnavii COVID-19 în cadrul Sălii Polivalente.

Această unitate îşi propune să poată tria, primi şi trata până la 350 de bolnavi COVID-19 cu simptome uşoare şi medii concomitent, venind astfel în ajutorul sistemului sanitar din Cluj-Napoca.

lucrari spital coronavirus sala polivalenta cluj 2020

Voluntarii noştri au montat astăzi separatoare şi dulapuri, urmând că faza a doua a lucrărilor de amenajare să aibă loc săptămâna viitoare.

Acţiunea aceasta este doar cea mai recentă dintr-un lung şir de iniţiative prin care studenţii de la UMF Cluj îşi oferă timpul şi energia pentru a sprijini eforturile de combatere a pandemiei în România„, a transmis Organizația Studenților Mediciniști din Cluj – OSM Cluj.

Sala Polivalentă din Cluj – transformată într-un centru de spitalizare pentru bolnavii de COVID-19

 Lasă un răspuns

Site creat de