Sport, Important

Auchan susține un stil de viață sănătos prin Turul României la ciclism, care va debuta în Cluj-Napoca

Turul Romaniei Auchan COVER

Auchan România, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața locală se alătură Federației Române de Ciclism și devine partenerul principal al Turului României la ciclism, propunându-și să aducă cât mai aproape de publicul larg frumusețile României, într-o armonie perfectă cu stilul de viață sănătos prin mișcare și sport.

Decizia de a se implica în acest proiect a venit în mod natural pentru Auchan România, misiunea retailerului fiind conceptul de viață sănătoasă, pe care o îndeplinește pe de o parte prin soluțiile propuse pentru o viață sănătoasă, promovate și aduse în fața clienților, iar de pe altă parte prin susținerea mișcării și o viață sănătoasă prin mișcare. Astfel că, Auchan România își întărește calitatea de susținător constant al diverselor activități sau competiții sportive locale sau naționale.

De asemenea, un alt obiectiv al retailerului este promovarea României, nu la nivel declarativ, ci prin fapte, ca o continuare a proiectului remarcabil de anul trecut , filmul documentar România Neîmblânzită, care a fost difuzat deja în peste 20 de țări, a avut peste 100.000 de spectactori. Documentarul prezintă România așa cum este ea: frumoasă, cu peisaje extraordinare, faună, floră deosebită, care pot fi descoperite la fel de bine și pe două roți.

Turul României se va desfășura în perioada 11-15 septembrie 2019 și asemenea prestigioaselor competiții cicliste anuale ce se desfășoară în Franța, Italia sau Polonia, Auchan, împreună cu Federația Română de Ciclism și Ministerul Tineretului și Sportului și-au propus să transforme și evenimentul de pe plan local într-un fenomen, oferind un motiv de mândrie pentru români și România.

Ceremonia de deschidere oficială a Turului României a avut loc pe 10 septembrie, la Cluj-Napoca, fiind deschisă publicului larg. De asemenea, prima etapă a Turului va porni tot din Cluj-Napoca, pe 11 septembrie.

Descoperă România pitorească și gastronomia locală alături de Auchan

Pentru Auchan, acest parteneriat reprezintă o continuare firească în direcția promovării frumuseților pitorești, după succesul documentarului România neîmblânzită. Astfel că, în calitate de partener principal al Turului, Auchan și-a propus să readucă în atenția publicului larg frumusețile României, precum și elementele culturale și gastronomia specifice fiecărei zone prin care vor pedala concurenții.

În acest an, Turul României pornește din Cluj-Napoca, ajunge pe TransBucegi (Drumul Babelor) la o altitudine de 1950 de metri, în premieră națională pentru o competiție, și se încheie în București. Sighișoara, Brașov, Focșani, Buzău, Târgoviște, Ploiești sunt alte orașe aflate pe traseul ce va fi parcurs de aproximativ 140 de cicliști din 14 țări.

Concurenții, dar și spectatorii și susținătorii competiției, se vor putea bucura de peisaje de vis, desprinse din România pitorească, alături de bucatele alese, tradiționale, specifice fiecărei zone de desfășurare a competiției.

Pentru a sărbători toate cele cinci etape ale Turului României, Auchan și-a propus să aducă un omagiu bucătăriei tradiționale românești specifice fiecărei zone în care se desfășoară acestea și să aducă în atenția publicului larg preparatele pline de arome și gust.

Astfel că, în fiecare zi a competiției, Auchan va prezenta câte o rețetă tradițională pe canalele sale de social media, respectiv Facebook și Instagram, pe care vă invită să o încercați.

Având în vedere că prima etapă a competiției se va desfășura în zona Cluj – Sighișoara, prima rețetă prezentată va fi una specifică acelor locuri și vă va aminti cu siguranță de deserturile copilăriei: Tăiței de casă cu zahăr, pesmet și caise fermentate – un deliciu pentru pofticioși.

Auchan vă invită la un stil de viață sănătos și să redescoperiți toate aceste minunății ale României pe 2 roți!

FB RN sept 1

 

FB TR sept19 2

 

 

FB TR sept19 4

img2

Turul Romaniei Auchan COVER

FB RN sept 6

FB RN sept 4

FB RN sept 1Lasă un răspuns

Site creat de