Uncategorized

Aurelia Cristea, candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca

Aurelia Cristea

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că deputatul Aurelia Cristea, liderul PSD Cluj-Napoca, este „potenţialul candidat” pentru funcţia de primar al municipiului. În acest moment, aceasta este singura variantă pe care o are acum organizaţia social-democrata de la Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Aurelia Cristea are obligaţia de a se implica pentru a avea şanse cât mai mari de a câştiga Primăria Cluj-Napoca.

Există o decizie la nivelul PSD potrivit căreia toţi primarii în funcţie pot continua la alegerile de anul viitor, se va face o analiză, iar consilierii locali şi judeţeni care doresc să candideze pentru un nou mandat au termen până în 30 noiembrie să anunţe. În toate localităţile se porneşte de la premisa că preşedintele filialei locale este candidatul la primărie. Deci, candidatul pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca este preşedintele organizaţiei municipale a PSD, actualul deputat Aurelia Cristea. Până nu are organizaţia o altă propunere, dânsa este potenţialul candidat pentru funcţia de primar, este singura variantă. Aceasta are obligaţia de a se implica pentru a avea şanse cât mai mari pentru a câştiga Primăria Cluj-Napoca„, a spus Lăpuşan, citat de MEDIAFAX.

Aurelia Cristea are 47 de ani, este deputat din anul 2012 şi a deţinut şi funcţia de ministru delegat pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, în perioada martie-decembrie 2014.

La alegerile locale de anul viitor, din partea PNL şi-au depus candidaturile pentru funcţia de primar, conform procedurii interne, actualul edil, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.Lasă un răspuns

Site creat de