Social & Cultura

Avantajele colaborării cu o casă de avocatură profesionistă

In prezent, casele de avocatura si-au extins activitatea si ofera o paleta larga de servicii juridice.

Astfel, un avocat se poate focusa mai bine pe problemele juridice ale unui client si ii poate oferi solutii personalizate si cat mai eficiente. Spre exemplu, daca vorbim de infiintarea unei firme, o casa de avocatura poate contribui decisiv in tot acest demers anevoios si costisitor pentru un antreprenor. Numai cheltuielile legate de activitati ce tin de Registrul Comertului, banci si alte institutii pot ajunge la sume enorme in comparatie cu onorariile solictate de o casa de avocatura. In cele ce urmeaza, afla care sunt principalele avantaje ale colaborarii cu o societate profesionala de avocati!

Solutii oferite dintr-o perspectiva actuala

Pentru o casa de avocatura profesionista, nevoile actuale ale clientilor sunt pe primul loc. Acest principiu este extrem de important pentru  AndrewID, prima societate profesionala de avocati din Romania care se ghideaza dupa conceptul New Law. Noua paradigma a pietei de servicii juridice este construita pentru a veni in sprijinul persoanelor juridice cu solutii eficiente si inovatoare. Abordarea New Law pe care se bazeaza o casa de avocatura implica oferirea unor servicii mai dinamice si mai eficiente din toate punctele de vedere, prin aplicarea unor principii noi care vizeaza orientarea catre client si solutia optima care raspunde nevoilor sale. Avantajul consta tocmai in faptul ca persoanele juridice se bucura de solutionarea rapida a procedurilor si de costuri echitabile, in conformitate cu munca depusa a avocatilor.

Mai putina birocratie

Atunci cand vine vorba de infiintarea unei firme sau de o companie aflata la inceput de drum, o casa de avocatura isi dovedeste eficienta datorita faptului ca reuseste sa elimine pasii birocratici pe care ar trebui sa ii parcurga firma respectiva. Acest lucru se datoreaza faptului ca avocatii au acces la anumite baze de date care le faciliteaza munca. In schimb, pentru un om de afaceri, intocmirea documentelor presupune timp si resurse ce ar putea fi investite cu folos. Prin urmare, daca doresti sa infiintezi o firma, apelarea la un avocat specializat reprezinta cea mai buna solutie. Incepand de la stabilirea numelui firmei si pana la identificarea sediului social si a domeniului principal de activitate, toate acestea iti pot fi puse la dispozitie de catre o casa de avocatura profesionista.

Consultanta permanenta

O casa de avocatura are rolul de a oferi consultanta pe tot parcursul infiintarii unei firme si, in special, dupa ce aceasta si-a inceput activitatea conform normelor in vigoare. Orice tanar antreprenor trebuie sa stie faptul ca infiintarea unei firme nu presupune doar eliberarea certificatului constatator si a numarului de inregistrare de la Registrul Comertului, ci multe alte proceduri legate de infiintarea punctului de lucru propriu-zis si obtinerea autorizatiilor necesare. De asemenea, probleme de ordin juridic pot interveni si in momentul in care compania proaspat infiintata decide sa deschida inca un punct de lucru sau, din varii motive, hotaraste sa isi schimbe sediul social. Astfel, un avocat specializat din cadrul unei societati se poate ocupa de toate aspectele legale in vederea prevenirii tuturor impedimentelor.

Asadar, o casa de avocatura profesionista poate oferi o multime de solutii eficiente la problemele actuale, indiferent de domeniul de activitate. Pentru consiliere juridica si servicii in-house, intra pe Andrewid.ro si consulta oferta variata de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului precum drept comercial, drept administrativ, drept fiscal si multe altele.Lasă un răspuns

Site creat de