Din Oras

Avantajele inchirierii unei masini. Afla cum gasesti cea mai buna varianta in Cluj-Napoca

inchirieri auto cluj

A avea o masina iti poate aduce un plus de confort si te poate ajuta sa ajungi la destinatiile dorite mult mai usor, fara apelarea la mijloace de transport in comun care necesita sa te adaptezi programului lor de calatorie si sa iti limitezi spatiul de sedere. Totusi, utilizarea masinii proprii nu este intotdeauna o solutie la indemana si nici nu prezinta avantaje.

Gaseste o companie care iti poate oferi servicii de inchirieri auto Cluj-Napoca de cea mai buna calitate. Inchirierea trebuie sa se poata face foarte usor, inclusiv online, pentru a te putea bucura de diferite marci si modele de masini foarte bine intretinute si ingrijite.

Care sunt avantajele inchirierii unei masini?

Atunci cand situatia o cere si singura solutie este inchirierea unei masini, te vei putea bucura de urmatoarele avantaje:

  • Confort in timpul unei calatorii: mijloacele de transport in comun pot fi de ajutor, insa, daca te afli intr-o vacanta, intr-o zona in care nu ai mai calatorit si vrei sa cuprinzi cat mai multe din caracteristicile acelui loc, este mult mai confortabil sa ai la dispozitie o masina inchiriata cu care sa poti explora ce loc doresti. Aceasta iti va permite sa ajungi unde vrei rapid si sigur, iar bagajele tale pot ramane in masina. De asemenea, in cazul in care doresti sa calatoresti cu familia sau prietenii, poti inchiria o masina mult mai spatioasa si mai puternica decat cea proprie care poate fi mai utila in oras;

 

  • Accesibilitate in ceea ce priveste costurile: este posibil sa fii o persoana care locuieste intr-un oras mare, foarte aglomerat, in care nu te deplasezi des cu masina si nu are sens sa achizitionezi una. Astfel, poti apela la servicii de inchirieri auto Cluj Napoca, incat sa te poti deplasa unde doresti, atunci cand ai nevoie, evitand costurile cu asigurarea, diferitele taxe, locul de parcare sau reviziile necesare;

 

  • Avantaje in cazul calatoriilor de afaceri, cu avionul. Gaseste o companii care inchiriaza masini in conditii simple si avantajoase care pot fi preluate din puncte cheie ale oraselor mari precum Cluj-Napoca sau Bucuresti. Astfel, daca te afli intr-o calatorie de afaceri pentru care a trebuit sa te deplasezi cu avionul, poti sa preiei masina rezervata direct din aeroport, sau, te afli in centru si doresti sa explorezi orasul, poti sa preiei masina si din aceasta locatie, in functie de localitatea in care te afli;

 

  • Libertate de miscare fara consecinte: o masina inchiriata te va duce oriunde doresti, fara sa contribui la uzarea propriei masini, la deprecierea acesteia prin cresterea kilometrajului sau la cresterea costurilor cu intretinerea. In vacante, de asemenea, este mult mai simplu sa utilizezi o masina inchiriata, intrucat poti alege orice unitate de cazare, chiar daca este departe de centru, la costuri mai mici.

Serviciile de rent a car se obtin foarte usor. Ai nevoie de acte precum cartea de identitate sau pasaport si un permis de conducere valabil pentru minim 12 luni. Pe baza acestora se creeaza si se semneaza un contract de inchiriere, iar plata se poate face in numerar sau cu cardul.

Unde poti gasi servicii calitative de inchirieri masini?

Caroutis este o companie de rent a car, vezi aici, care activeaza de peste 10 ani in domeniu si se poate gasi in locatii precum Cluj-Napoca, Bucuresti, Targu-Mures, Sibiu si Timisoara. Flota de masini pusa la dispozitia clientilor este compusa din 300 de autovehicule in stare foarte buna de functionare, cu date de fabricatie recente si kilometraj redus. Masinile au toate actele si reviziile la zi, intretinerea lor fiind ireprosabila. In contextul actual, exista, desigur, si o dezinfectare a tuturor masinilor dupa preluarea de la client.

Compania Caroutis a introdus si o flota de masini electrice, pentru a contribui cu adevarat la un mediu inconjurator sanatos, dand dovada de responsabilitate sociala.

 Lasă un răspuns

Site creat de