Social & Cultura

Avantajele pergolelor retractabile

Avantajele pergolelor retractabile

Care sunt avantajele pergolelor retractabile? Probabil că sunteți la curent cu cele mai recente inovații în materie de acoperire a teraselor, fie că sunt rezidențiale sau comerciale. Dar câți dintre voi știți beneficiile instalării unei pergole retractabile? Merită investiția? Ce modele poți alege?

Iată răspunsurile la aceste întrebări.

Dacă vă place să vă petreceți timpul în aer liber pe terasa casei, dar de cele mai multe ori condițiile meteorologice, cum ar fi soarele arzător, ploaia sau vântul, vă alungă în interiorul casei, atunci ar trebui să luați în considerare instalarea unei pergole retractabile sau a unui sistem pentru inchiderea terasei voastre.

O pergolă retractabilă este un sistem de acoperiș retractabil, o construcție simplă care poate fi instalată de echipe de specialiști la exteriorul casei tale. Aceasta, odată montată, poate fi acționată extrem de ușor, fie cu telecomanda, fie printr-un sistem de acționare manuală, pentru a putea controla nivelul luminii.

1. Pergolele retractabile te protejează de soare, de radiațiile ultraviolete în timpul verii, dar și de ploaie

Pergolele retractabile sunt realizate din materiale de calitate care au capacitatea de a respinge razele UV și, astfel, împiedică formarea efectului de seră. Vă protejează de razele solare prea puternice care vă pot perturba confortul și, în plus, pergolele retractabile sunt 100% impermeabile, rezistente la ploaie, dar și la condiții meteorologice extreme, precum grindină, zăpadă, vânt puternic. De asemenea, beneficiază de un sistem de drenaj integrat pe care îl veți aprecia în timpul oricărei ploi, oricât de puternică ar fi.

2. Pergolele retractabile asigură un confort sporit chiar și seara

Printre avantajele pergolelor retractabile face parte și confortul. Un astfel de sistem de acoperiș vă va asigura un confort sporit pe terasa casei dvs. atât ziua, cât și seara. Odată ce se întunecă, nu trebuie decât să aprindeți luminile pergolei și să le reglați intensitatea.

3. Pergolele retractabile sunt extrem de versatile

Versatilitatea pergolelor retractabile a devenit o caracteristică comună. Datorită celor mai inovatoare sisteme de umbrire, acestea se pot adapta la orice dimensiune. Fie că vorbim despre umbrirea teraselor rezidențiale mici sau a zonelor mari, cum ar fi terasele restaurantelor sau cafenelelor, acestea sunt soluția ideală prin care, prin simpla apăsare a unui buton (în cazul pergolelor complet automatizate), veți oferi întreg confortul invitaților sau clienților dvs.

4. Pergolele retractabile vă vor ajuta să vă extindeți sezonul estival

Fie că vorbim despre terase de casă sau chiar mai mult dacă aveți o afacere care implică activități în aer liber, acum puteți extinde sezonul estival cu ajutorul pergolelor retractabile. Prin urmare, clienții nu vor mai părăsi terasa din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și veți avea doar de câștigat. Pergolele retractabile sunt o investiție viitoare care poate fi ușor amortizată.

 5. Ușor de utilizat prin telecomandă

Pergolele retractabile beneficiază de un sistem automat de închidere-deschidere. Cu o simplă apăsare de buton, terasa va fi complet deschisă, dacă vorbim despre sistemul de închidere a terasei de ghilotină care va permite deschiderea pereților exteriori. În plus, pot beneficia de un sistem de iluminare integrat, complet automatizat, care vă permite să opriți, să activați sau să reduceți intensitatea luminii, în funcție de preferințe.Lasă un răspuns

Site creat de