De Vazut

Avantajele unei perechi de pantofi la comandă

etienne

În zilele noastre, cu siguranță nu este dificil să găsești pantofi. Magazinele care vând pantofi sunt nenumărate, dar le găsești cu ușurință și în mediul online.

Pantofii din magazine sunt disponibili în diverse modele și culori, dar chiar și așa, uneori este greu să găsești acea pereche de pantofi care să simți că a fost făcută special pentru tine: pentru nevoile tale și preferințele tale. Dacă și tu ești în această situație, este momentul să faci pantofi la comandă.

Alături de faptul că aceștia vor fi făcuți special pentru tine, în funcție de cerințele tale specifice, pantofii făcuți la comandă au și alte avantaje. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre acestea.

  1. Așa cum am menționat, pantofii vor fi făcuți conform cerințelor tale. Astfel, poți fi sigură că vor fi satisfăcute așteptările pe care le ai de la o pereche de pantofi. În loc să umbli magazinele în căutarea acelor pantofi care să îți vină bine și să îți ofere confortul dorit, vei putea alege diverse caracteristici pe care le consideri esențiale pentru confortul și aspectul tău.
  2. Un alt aspect, foarte important, este calitatea. Spre deosebire de pantofii pe care îi găsești la magazin, pantofii pe care îi faci la comandă sunt de calitate înaltă. Standardele de calitate sunt mult mai ușor de respectat în cadrul unui atelier de pantofi la comandă, decât în cadrul unei fabrici care produce pantofi.
  3. Materialul este un alt aspect. Avantajul în cazul pantofilor făcuți la comandă este acela că știi ce material alegi pentru pantofii tăi. În cazul pantofilor gata făcuți din magazine, nu poți fi sigură cu privire la materialul lor.
  4. Poți alege detalii legate de configurația pantofilor. De exemplu, poți alege materialul – tipul de piele, precum și culoarea. În unele cazuri, poți alege chiar și textura materialului. De asemenea, alegi măsura care ți se potrivește, conform măsurării piciorului, astfel încât poți fi sigură că pantofii îți vor veni perfect.
  5. Îți creezi propriul tău stil. Șansele de a avea pantofi unici sunt reduse, atâta timp cât îi cumperi dintr-un magazin. Însă dacă îți faci pantofii la comandă, vei avea o pereche de pantofi unici. Astfel, poți cu ușurință să ai un stil original, care te definește și care va fi greu de copiat de către alte persoane.
  6. Investiție pe termen lung. Deși poate ți se va părea că pantofii făcuți la comandă sunt mai scumpi decât cei de pe raft, se va dovedi că pe termen lung, cei comandați sunt mai profitabili. Fiind confecționați individual, acești pantofi sunt făcuți cu grijă și din materiale de calitate, astfel că sunt mai durabili decât pantofii din magazine. De câte ori nu ți s-a întâmplat ca pantofii pe care ai dat un preț destul de mare în magazin să se rupă după doar câteva purtări?

Alege Etienne un atelier care confecționează pantofi la comandă, daca nu gasesti in comert pantofii visati. Acest atelier îți oferă posibilitatea de a alege dintre diversele modele disponibile, precum și a realiza pantofi după propriile preferințe.

La Étienne, poți alege tipul de piele din care dorești să fie confecționați pantofii tăi, precum și culoarea preferată, dimensiunea tocului sau materialul.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Etienne – Atelier de pantofi la comandă.Lasă un răspuns

Site creat de