Liceu, Important

Bacalaureat Cluj 2018 | Au fost publicate notele! Trei medii de 10 în judeţul Cluj

Bacalaureat Cluj 2018 | Au fost publicate notele! Trei medii de 10 în judeţul Cluj

În urmă cu câteva minute, site-ul edu.ro a publicat notele de la sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2018.

În judeţul Cluj, au fost înregistrate trei medii de 10. Este vorba de un elevă de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca, o elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Turda şi o elevă de la Liceul Teoretic”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca.

Rezultatele la Bacalaureat Cluj 2018 pot fi consultate aici.

Pentru elevii nemulțumiți de notele lor, de la ora 12 se vor putea depune contestații până la ora 16, iar rezultatele finale de după recorectări vor fi afișate în data de 9 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un elev trebuie să îndeplinească în mod cumulativ 3 condiții: în primul rând, să fi susținut toate probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, cele care s-au ținut în timpul anului școlar. Aceste probe nu influențează în niciun fel media finală, evaluarea în cadrul lor s-a făcut pe bază de calificative.

În al doilea rând, elevii, indiferent din care serie de absolvenți fac parte, trebuie să fi susținut toate probele scrise în acest an, notele pentru fiecare dintre materii să fie mai mare de 5. În ultimul rând, media generală a celor trei probe scrise trebuie să depășească notă 6.

În urma promovării acestui examen, elevii primesc accesul în învățământul superior, în funcție de criteriile de admitere ale fiecărei facultăți în parte și li se elibearează o diplomă de bacalaureat.Lasă un răspuns

Site creat de