Din Zona

Băiat de opt ani – în stare gravă după ce a fost atacat de patru câini de pază. Copilul intrase în curtea unei firme private

ambulance 970037 1280

La data de 30 martie, în jurul orei 17.50, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că în curtea unei societăți comerciale​,​ a fost atacat un copil de mai mulți câini.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă de polițiști pentru stabilirea și cercetarea celor sesizate.

Conform primelor verificări, în jurul orei 17.45, un minor, în vârstă de 8 de ani , din Câmpia Turzii, lăsat nesupravegheat, a pătruns în incinta împrejmuită cu gard a unui imobil aparținând unei societăți comerciale, din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de către 4 câini care se aflau în curte.


Victima a suferit multiple mușcături, aceasta fiind transportată inițial la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, apoi fiind transferată la UPU Cluj–Pediatrie.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cadru legal în care se vor continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs ​i​ncident​ul​.Lasă un răspuns

Site creat de